Woikoski Feeling jahdit

WHD Gård Ryhmille Talvi

Woikoski Feeling tarjoaa WHD Gårdin ympäristössä Mäntyharjun Nurmaalla upeat puitteet metsästykseen. Takaamme vieraillemme tapahtumarikkaita elämyksiä ja suotuisaa metsästysonnea.

Illan kruunaa rentoutuminen saunan lämmössä ja tunnelmallinen illallinen persoonallisissa ravintoloissamme.

 

 

Metsästys on parasta hyvässä seurassa

Kuuntelemme aina meille saapuvan ryhmän toiveita ja järjestämme juuri teidänlaisenne päivän, tai miksei pidemmänkin tapahtuman! Metsätyksen lisäksi ohjelmaan voidaan yhdistää vaikkapa kiekkoammuntaa tai offroad-maastoajoa toiveidenne mukaan. 

Tarjoamme jahtikaudella kaiken kattavia jahtikokonaisuuksia myös yrityksille. Harjoitamme seisovilla kanakoirilla tapahtuvaa, luonnonmukaista jahtia. Vahvistatpa yrityssuhteita tai palkitset henkilöstöäsi, niin me räätälöimme jahtielämyksen, josta puhutaan vielä pitkään. Jahdin yhteyteen järjestämme lisäaktiviteetteja, majoituksen, hyvää ruokaa ja juomaa sekä tietenkin upeat puitteet rennolle yhdessäololle!
 

Fasaanijahtiviikonloput

Järjestämme ryhmille 4 - 8 metsästäjän ikimuistoisia fasaanijahteja. Jahtiin voivat osallistua kaikki voimassa olevan mestästyskortin ja aseenkantoluvan omaavat henkilöt.
Tarjoamme WHD Gårdin ympäristössä upeat puitteet metsästykseen!

Esimerkkipäivä:

9.30 Saapuminen WHD Gårdille - Herkullinen jahtibrunssi
10.30 Jahdin aloitus
Jahtia seisovien kanakoirien kanssa
Jahdin lomassa nautitaan keittolounas ja nokipannukahvit
14.30 Riistaparaati
Majoittuminen Woikoski GuestHouseen
16.30 Hyvät löylyt Piian rantasaunalla
18.30 Riistaillallinen Talliravintola Hilupilttuussa
Yöpyminen ja aamiainen

Kysy lisää asiakaspalvelustamme ma-pe klo 8-20 ja la klo 8-15:

Puhelin: 040 656 5981
Sähköposti: whd@woikoski.fi

Woikoski Feelingillä harjoitamme vastuullista metsästystoimintaa

 

Vastuullisuus on Woikoski Feelingin tärkein toimintaperiaate, josta tunnustuksena toimivat useat laatusertifikaattimme. Harjoitamme metsästysalueillamme vastuullista fasaaninkasvatusta sekä riistanhoitotyötä. Huomioimme vastuullisuuden kaikessa metsästystoiminnassamme

Koirat kuuluvat olennaisesti suomalaiseen metsästykseen ja jahdeissa käytämmekin apuna kanakoiria ohjaajineen. Koiralla on keskeinen osa kaikessa metsästyksessä Woikoski Feelingillä.