Kesälomaideoita rauhallisempaan menoon

kesälomaideoita melonta sup-lautailu

Kesälomakohteet Suomessa ovat ainutlaatuisia. Me Woikoski Feelingillä haluamme mahdollistaa sinulle parhaiten sopivan kesäloman. Sijaintimme on ihanteellinen niin luonnonrauhaa etsiville kuin myös lomaltaan aktiviteetteja kaipaavalle.

Nopea vauhti ja moottorin jylinä eivät kaikkia kiinnosta, mutta lomalta voi silti kaivata monipuolisia aktiviteetteja. Meiltä löydätkin kesälomatekemistä myös rauhallisempaan makuun.

Rauhallisempaa kesälomatekemistä etsivät voivat nauttia Repoveden luonnonpuistosta retkeillen, kokeilla jousiammuntaa tai frisbeegolfia. Myös sup-lautailu ja melonta, sekä maastopyöräily sopivat rauhallisesta liikkumisesta pitävälle.

Pakkaa eväät ja aurinkorasva mukaan ja lähde suppailemaan tai melontaretkelle Nurmaanjärvelle. Nauti rauhasta ja kuuntele ympäröivän luonnon ääniä, rantaudu halutessasi kauniiseen poukamaan ja herkuttele eväillä. Aurinkoisista keleistä järvellä nauttiminen, onko parempaa kesätekemistä olemassakaan? Sup-laudan tai intiaanikanootin saat vuokrattua Nurmaalta, WHD Gårdilta.

Jos olet liikkeellä isommalla porukalla, voitte lähteä yhdessä kokeilemaan myös jousiammuntaa! Jousiammunta on helppo ja kaikille sopiva laji, jonka aloittaminen on helppoa eikä vaadi aikaisempaa osaamista. Tyhjennä vain mielesi ja keskity.

Upea sijainti Repoveden kansallispuiston läheisyydessä mahdollistaa retkeilyn kansallispuiston maisemissa. Repoveden kansallispuiston reitistöstä löytyy myös esteettömiä reittejä, joten kaikki pääsevät nauttimaan kansallispuiston upeista maisemista.

Automuseo ja tehdasmuseo museoiden ystäville

Jos kesälomaasi kuuluvat myös museokäynnit, löytyy WHD Gårdin pihapiiristä niin Woikosken automuseo kuin myös Woikosken Tehdasmuseo.

Kesällä avoinna olevassa Woikosken automuseossa pääset tutustumaan noin 35 auton upeaan kokoelmaan.

Woikosken Tehdasmuseo kertoo neljännessä sukupolvessa toimivan perheyrityksen tarinaa. Vuonna 1882 perustetusta kimröökitehtaasta nykyiseksi Woikoski Oy:ksi kasvanut yritys on kaasu- ja kemianteollisuuden edelläkävijä.

 

Katso myös nämä kesälomaideat!

Aktiiviloma Suomessa, Repoveden Kansallispuiston kupeessa

Hyvää ruokaa ja rantasauna - luksusta kesälomaan

 

WHD Gårdin maastopyöräreitit ovat majoittujien ja ryhmien käytössä ympäri vuoden. Voit lainata fatbiken WHD Gårdilta tai fillaroida omalla pyörällä.

Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.