Vaihtoehto perinteiselle hotellilomalle

hotelliloma kesäloma kotimaan matkailu

Meillä Woikoski Feelingillä on majoitusta moneen makuun, aina kartanon sviiteistä mökkimajoitukseen – jokaiselle siis jotakin.

Majoituksemme ovat erinomaisia valintoja esimerkiksi Repoveden kansallispuistoon suuntaaville. Kirjokiven Kartanosta lähimmälle Repoveden kansallispuiston sisäänkäynnille on matkaa vain 8 kilometriä, WHD Gårdiltakin ainoastaan 19 kilometriä.

WHD Gård – lomaile sviitissä, yövy Woikoski GuestHousessa tai koe Mummon kesämökin tunnelma

WHD Gårdin pihapiirissä Nurmaalla voit valita loman tukikohdaksi joko upean sviitin tai perinteisemmän majoituksen luhtitalotyyppisessä GuestHousessa. Läheltä, Hietasenjärven rannalta löydät myös Mummon kesämökin, joka sopii erityisen hyvin perheiden tai pienten ryhmien majapaikaksi.

Kuivurisviitistä kartanon luksusta

Kuivurisviitti sijaitsee WHD Gårdin pihapiirissä, omassa rauhassa, erillään muista rakennuksista. Kauniisti sisustetussa sviitissä majoittuessasi saat lomaasi ripauksen luksusta.

Laadukas parivuode, petivaatteet ja kaunis ympäristö takaavat rauhalliset yöunet. Sviitissä majoittuessasi olet omassa rauhassa ja luksusta majoitukseen tuo myös oma pieni spa-osasto, josta löytyy infrapunasanuna ja poreallas.

Woikoski GuestHouse, tasokasta majoittumista

WHD Gårdin pihapiiristä löydät myös Woikoski Guesthousen. GuestHouse on erinomainen valinta lomalaiselle, joka kaipaa lomaansa tasokkaan huoneen, ilman ylimääräistä luksusta.

GuestHousessa on kymmenen, laadukkaasti sisustettua huonetta, jotka majoittavat kaksi henkilöä. Tarvittaessa osaan huoneista mahtuu yöpymään myös kolmas henkilö lisävuoteen turvin.

Kesälomatunnelmaa Mummon kesämökistä

Mummon kesämökki on perinteinen suomalainen kesämökki suoraan 1960-luvulta. Perinteitä kunnioittaen kunnostetussa kesämökissä pääset nopeasti kesälomatunnelmaan!

Autenttisen kesälomatunnelman takaa puulämmitteinen sauna ja oma laituri, josta pulahtaa järveen. Kesämökkeilyn romantiikkaa voit löytää myös kaivon kantovedestä, sillä mökkiin ei tule juoksevaa vettä.

 

Tutustu WHD Gårdin majoitusvaihtoehtoihin ja varaa itsellesi sopiva majoitus.

Kotimaan lomalle myös lemmikki on helppo ottaa mukaan

Onko lomasi loma myös lemmikillesi? Jos lemmikki matkustaa mukanasi lomalle, voit majoittua lemmikkieläinten kanssa WHD Gårdilla Woikoski GuestHousessa, jossa on kaksi lemmikkihuonetta tai Mummon kesämökissä, jonne lemmikkieläimet ovat aina tervetulleita.

Kirjokiven Kartanossa upea kartanon sviitti sekä perinneaitta ja parvihuoneet

Kirjokiven Kartanon pihapiirissä voit majoittua niin kartanon upeaan sviittiin kuin myös perinne- tai parvihuoneisiin.

Kartanon sviittiin majoittuessasi voit kuvitella, millaista elämä kartanossa entisaikoina olisi voinut olla. Kauniisti sisustetussa sviitissä nautit lomastasi tilavasti yksiksesi tai kahden kesken.

Jos sviittimajoitus ei tällä kertaa ole mielessä, löytyy Kirjokiven Kartanon pihapiiristä myös muita, tasokkaita majoitustiloja.

Perinneaitta tai parvihuoneet

Kartanon tiluksilla vieraat voivat majoittua myös tyylikkäästi remontoidussa perinneaitassa tai vuonna 2015 valmistuneessa huoneistossa.

1900-luvun alkupuolelta olevan, perinneaittaa muistuttavan ulkokuoren alta paljastuu tasokas, hotellihuonetasoinen majoitus omalla kylpyhuoneella.

Pihapiiristä löytyy myös tasokas huoneisto, jossa majoitut aittahuoneen parvella.


Tutustu sekä Kartanon sviittimajoitukseen että perinneaitta- ja parvihuonemajoitukseen täältä.

Majoitu kesälomalla omalle budjetille sopivasti

Monipuolisista majoitusvaihtoehdoista löydät omalle budjetillesi parhaiten sopivan majoitusvaihtoehdon.

Kun majoitus on hoidettu kuntoon, on aika suunnitella, mitä kaikkea lomalainen voi WHD Gårdin ja Kirjokiven Kartanon pihapiirissä tehdä. Tutustu tarjoamiimme monipuolisiin aktiviteeteihin.

Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.