Esittelyssä Woikoski Feelingin luottomekaanikko Kaitsu

Woikoski Feelingin henkilökuntaan kuuluu todellisia moniosaajia. Tänään esittelyssä mekaanikkomme Kai "Kaitsu" Ahola. Hän on varsin uusi jäsen tiimissämme, mutta sopii joukkoomme äärimmäisen hyvin. Kain valtakuntaa on Woikosken automuseo, korjaamo ja WHD Gårdin ajomaastot, hän toteuttaa monen autoilijan unelmatyötä.

Kokemusta ralli-autoilun parissa niin Suomessa kuin Saksassakin 
On vaikeaa määrittää koska Kain autourheilu-ura alkoi. Hänen isänsä on kilpaillut mäkikilpailuiden parissa ja kiinnostus autoihin ja niiden tuomaan adrenaliiniin on Kailla ollut luonnollisesti pienestä pitäen.
Kai on opiskellut tietoliikennepohjaisen kauppakoulun, mutta alan työtä hän ei ole koskaan tehnyt, veri on vetänyt aina autojen pariin.
Totisemmin harrastus muuttui urheiluksi Kain ollessa 21-vuotias, kun hän alkoi ajaa rallia kansallisessa F-ryhmässä. Sittemmin metsäteitä ja podiumeja on kulutettu N ja A, ryhmän kilpatasolla.

Vuonna 2010 Kai lähti Saksaan ystävänsä mukaan kartturin tehtävään, paikallisille selvisi kuitenkin hyvin pian, että Kailla on täysi saksan kielitaito. Hän onkin syntynyt Saksassa ja asunut siellä perheensä kanssa 7-vuotiaaksi saakka. Kain taidokkuuden ja kielitaidon myötä, hänelle löytyikin pian yhteistyökumppanit Saksasta ja hän pääsi tiimiin itse kuskin paikalle. Tästä alkoi kolmen vuoden ura Saksan mestaruussarjassa.

Rata-autoilu toi Kain Woikoskelle
Clas Palmberg tutustui Kaihin vuonna 2015, kun Clas siirtyi Historic Racen parista Porche luokkiin. Clas aloitti Porche 977 GT3- Cupissa ja Kai toimi hänen ykkös mekaanikkonaan.
Kain osaaminen ja tapa tehdä työt pikkutarkasti kiinnittivät huomion jo tuolloin.

2019 syksyllä Kai sai puhelun Clasilta, kysymyksenä oli voisiko Kai laittaa Woikosken automuseolla komeilevan Porche 911 auton kuntoon. Tästä alkoi yhteistyö, joka laajeni pian varsin monipuoliseksi.
Nykyään Kai työskentelee Woikoski Feelingillä lähes täyspäiväisesti.

Woikoski Feelingillä työnkuva on monipuolinen
Kysyin Kailta mitä kaikkea hänen työnkuvaansa kuuluu nyt,
hän seisahtuu ja vastaa pilke silmäkulmassaan ”Niinpä”.
Kai pitää huolen käytännössä kaikista Woikoski Feelingin ajoneuvoista. Lista on pitkä, siihen liittyy tietysti kilpa-autot ja museon autojen huolto ja entisöinti. Lisäksi matkailun ja hevospalveluiden käytössä on useita ajoneuvoja, jotka pidetään aina huippu kunnossa.

Kai on ottanut haltuun myös Off-Road aktiviteettien ohjauksen ja tekeekin sen hyvällä otteella. Asiakkaat viihtyvät hänen kanssaan ja Kailla on aina takataskussaan muutama hyvä tarina, ennen kaikkea hän pitää myös huolta aktiviteettien turvallisuudesta.
Uutuutena Kai tuo valikoimaan myös rallikyyditykset, senhän hän osaa.

Kai on ollut myös vahvasti kehittämässä Woikoski Feelingin matkailukokonaisuutta, hän on nähnyt paljon maailmaa ja ollut mukana tapahtumissa ja tuonut toimintaamme paljon uusia näkökantoja.

Parhaat projektit juuri nyt 
Juuri nyt Kailla on työnalla tärkeimpinä Woikosken automuseon uudistaminen, josta Kai on silminnähden innoissaan. ”Automuseossa on hurja määrä potentiaalia, kalusto on niin monipuolinen, että näyttelyä voidaan muovata miten vain ja mikä villeintä autot ovat ajokunnossa”.
Kain oma suosikki kokoelmasta on Mersu pariskunta, Mersedez-Benz 600 ja Mersedes-Benz 230 vuodelta 1938 ovat hienot, ei siitä pääse mihinkään.
”Kilpa-autot ovat myös ykkös juttu, siksihän tänne alkujaan tulin, ne ovat yksi suurimpia intohimojani”.

Kain tapaatte museolla tai Offroad maastoajon parissa! 
Kirjoittanut Iida Kekkonen, Asiakasvastaava 

Lue lisää Offroadista

Saatat olla kiinnostunut myös näistä blogimerkinnöistä

Noutajakoira on aktiivinen harrastekaveri ja apu metsästyksessä

Esittelyssä noutajakoirat rotuna, lajina, sekä kuvakooste kuluneen vuoden tapahtumista!

Woikoski Feelingin työtiimissä pääsee tutustumaan uusiin lajeihin, itse innostuin työni myötä kanalintukoirista ja etenkin seisovat lintukoirat ovat minulle tuttuja. Olemme myös tehneet yhteistyötä noutajakoira harrastajien kanssa jo useamman vuoden ja minua on ihastuttanut rodun halu tehdä töitä ohjaajalleen ja yrittää aina parhaansa ja vähän enemmän.

Esittelyssä Kauneushoitola Wiehättävän ihana Mia

Yksi Mian intohimoista on hyvinvointi

WHD Gårdin miljööstä hauskan tekee pienet yksityiskohdat. Suurin osa tiloistamme on kunnostettu vanhaan, eikä kukaan olisi osannut odottaa että jonakin päivänä lämpimäksi päätyvarastoksi kutsutusta verstaasta tulee viihtyisä kauneushoitola.

Kauneushoitola Wiehättävä on Mian käsialaa ja suosikki paikka, esittelyssä hän kertoo intohimostaan työhönsä.

Sako S20 esittelytilaisuus WHD Gårdilla

Elämyksiä Haulikkokoulu & Kiväärikoulu kanssa toteutettuna

Saimme viime viikonloppuna vieraaksemme WHD Gårdille Sakon ja Team Sako Nordicin vaikuttajat ja pääsimme toteuttamaan mielenkiintoisen tapahtuman alueellamme.

Tilaisuuden kanssamme organisoi Haulikkokoulu & Kiväärikoulu, heidän kanssaan toteutimme maastoomme toimivat ja ennen kaikkea turvalliset haulikko- ja kivääriammuntapaikat.  Idea järjestää tilaisuus meillä WHD Gårdilla tulikin nimenomaan koulun ”isältä” Ville Hirvoselta, hän haki tilaisuuteen jotain perinteisestä ampumaradasta poikkeavaa paikkaa ja ennen kaikkea miljöötä jossa on kaikki palvelut samassa paketissa.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.