TYHY- ja virkistyspäivät Woikoski Feelingillä

Työhyvinvointiin keskittyvät virkistyspäivät ovat organisaatiolle tärkeitä. Niissä hiotaan ryhmähenkeä, tiimitaitoja ja tutustutaan paremmin kollegoihin. Parhaimmassa tapauksessa ne nostavat työmotivaatiota ja auttavat henkilöstöä kasvamaan yhdessä organisaation kanssa.

Tyhy-päivään panostaminen saa työntekijät tuntemaan itsensä tärkeäksi osaksi organisaatiota. Me Woikoski Feelingillä haluamme auttaa teitä järjestämään onnistuneen tyhy- ja virkistyspäivän.

Kun työhyvinvointia edistetään, on hyvä poistua tutusta ja kiireisestä työympäristöstä. Woikoski Feelingin molemmat kohteet sijaitsevat järvien rannalla, luonnonkauniissa miljöössä Repoveden kansallispuiston kupeessa. Irrottautuminen työympäristöstä käy siis lähes itsekseen.
 

Millaista ohjelmaa tyhy-päivään?

Woikoski Feeling tarjoaa tyhy- ja virkistyspäiviin kaiken tarvittavan; monipuoliset elämykset, ruokatarjoilut, kokoustilat ja majoitukset. Tyhy-päivän sisältö suunnitellaan painottumaan organisaationne omiin tarpeisiin ja budjettiin.  

 • Onko organisaatiossanne paljon uusia työntekijöitä ja tiimin pitäisi päästä tutustumaan paremmin?
 • Halutaanko tiimityöskentelyä tehostaa?
 • Onko työtilanteenne hektinen ja työhyvinvoinnin pääpaino on virkistymisellä ja uusilla elämyksillä?
 • Haluatteko sisällyttää päivään kokouksen tai työhyvinvointi luennon?
   
IDEA

Henkilökunnan voi myös ottaa mukaan tyhy-päivän ohjelman suunnitteluun. Heille voi mm. lähettää kyselyn mielekkäistä aktiviteeteistä. Näin henkilöstöä sitoutetaan jo etukäteen tyhy-päivään ja miellyttävimmän ohjelman valitsemista ei tarvitse arvailla.


Woikoski Feelingiltä elämyksiä tyhy-päivään

Woikoski Feelingillä on monipuolinen valikoima elämyksiä ja niistä pystytään rakentamaan henkilöstölle unohtumaton päivä. Tiimit voidaan myös jakaa eri aktiviteetteihin ja huomioida henkilökohtaiset mieltymykset ja mahdolliset kunnon tuomat rajoitteet.

 • Adrenaliinin täytteiset aktiviteetit: Offroad-maastoajo, enduro, rallikyyditys, kalliolaskeutuminen
 • Urheilulliset aktiviteetit: sup-laudat ja melonta, jousiammunta, frisbee-golf, hot jooga, patikointi Repoveden kansallispuistossa
 • Kultturelliset aktiviteetit: Woikosken auto- tai tehdasmuseokierros
 • Rentouttavat aktiviteetit: rantasaunat paljuilla, cryo-kylmähoidot
 • Metsästys: Yritysjahdit
 • Maukkaat aktiviteetit: wine tasting

Laajan elämysmahdollisuuksien lisäksi tarjoamme korkealaatuiset ruokatarjoilut kauden parhaimmista raaka-aineista. Meillä on myös runsas valikoima viinejä ja pienpanimoiden oluita ja siidereitä. Hotellitasoiset majoituspalvelumme mahdollistavat myös pitemmät tapahtumat.Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Myynti ja asiakaspalvelu palvelee: ma-pe klo 8-20 ja la klo 8-15.
whd@woikoski.fi  
+358 40 656 5981


Jaa tämä sivu