Kirjokiven Kartanon ravintola

Tunnelmaa ja uskomattomia tarinoita

Herkuttele herrasväen tapaan 1890-luvun lopulla rakennetussa, romanttisessa Kirjokiven Kartanossa. Kartanon ravintolassa illallistat tai vietät juhlia tyylillä. Kartanon ilmapiiri, osaava henkilökuntamme sekä huolella suunnitellut menukokonaisuudet takaavat onnistuneen tilaisuuden. 

Kirjokiven Kartano on suosittu hää- ja juhlapaikka, Kartanossa onnistuvat hienosti myös erilaiset kokoukset ja yritystilaisuudet. Käytämme aina parhaita, kauden tuoreimpia raaka-aineita, joista valmistamme upeat juhlabuffetit sekä pöytiin tarjoillut menut juomasuosituksineen. 

"Kirjokiven Kartanon kätkee taakseen monta tarinaa, aivan samoin on tarina valmistamallamame ruoalla" 

Meille on tärkeää, että tiedämme ruoan alkuperän, niinpä käytämme lähialueen tuottajien tuotteita menuissamme. Teemme tiivistä yhteistyötä tuottajaperheiden kanssa ja tunnemme heidän toimintatapansa, näin jokaisella annoksella on oma tarinansa. 

Kartanossa on kolme erikokoista salia, Kustavilainen sali, Takkasali ja Kirjasto. Ravintolassamme on A-oikeudet ja ruokailupaikkoja sisätiloissa on 60 hengelle, kesällä käytössö on myös Kartanon upeat terassit.