Investoi itseesi Wellness palveluiden avulla

Itsestä huolehtiminen on tärkeää terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Woikoski Feeling tarjoaa monipuolisia Wellness palveluita keholle ja mielelle. Olipa matkan aiheena työ tai loma, meillä voit kokea kokonaisvaltaisen hyvänolon matkan. Tule virkistäytymään ja löytämään uutta energiaa!


Ylipainehappihoito OxyPro™

Ylipainehappihoito puhdistaa kehoa ja mieltä. Hoidon aikana hengitetään puhdasta happea paineistetussa kabiinissa. Puhdas happi kulkeutuu verenkiertoon ja kudoksiin ja stimuloi kudoksien uusitumista sekä aineenvaihduntaa. Lue lisää ylipainehappihoidosta tästä.

Punavaloterapia LedPro™

Punavaloterapialla kollageenia iholle ja lisää energiaa koko keholle. Punavalohoitoa käytetään mm. kosmeettisten ryppyjen vähentämiseen, ihon tasoittamiseen sekä kiinteyden lisäämiseen, koska punainen lisää kollageenituotantoa. Lue lisää punavaloterapiasta tästä.

Cryo kylmähoito

Cryo-hoidoilla herätetään elimistön puolustusjärjestelmä. Huippukylmähoidon aiheuttama ihon pintasolujen termoshokki saa aivot aktivoimaan elimistön puolustusjärjestelmän ja vapauttaa mielihyvää tuottavia sekä kipua lievittäviä hormoneja. Woikoski Feeling tarjoaa huippukylmähoitoja paikallisesti ja koko keholle, lue lisää cryo-hoidoista tästä.

Hoidot saatavilla WHD Gårdilla, osoitteessa:
📍 Nurmaankyläntie 90, 52960 Nurmaa


Kauneushoitola Wiehättävä

Woikoski Feelingin oma kauneushoitola, Wiehättävä, tarjoaa rentouttavia spa-elämyksiä. Wiehättävän laajaan hoitovalikoimaan kuuluu mm. hemmottelevat kasvohoidot, jalkahoidot, geelilakkaukset, karvanpoistot, ripsien pidennykset ja -kestotaivutukset sekä syvärentouttava kuumakivihieronta. Hoitoja on saatavilla myös ryhmille. Wiehättävän tarjontaan voi tutustua tästä.

Hieronta

Hieronta antaa hyvän olon, auttaa kireyteen ja lihaskipuihin sekä ennalta ehkäisee vaivoja. Kun oma luontainen liikkuvuus parantuu, mielikin tuntuu kirkkaammalta. Hieroja Maija Heinonen on ennaltaehkäisevän fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin asiantuntija. Heinosen intohimona on auttaa ihmisiä selviytymään arjesta ja jaksamaan paremmin kuluttavassa, alati tehokkaampaa suoritusta edellyttävässä työympäristössä. Lue lisää tästä.

Rantasaunat

WHD Gårdin miljöö tarjoaa puitteet upealle saunaelämykselle, jonka lomassa on mahdollista virkistäytyä Nurmaanjärvessä. Rantasauna on varattavissa ryhmille ympäri vuoden.

Ravintolamaailma ja wine tasting

Hyvä ruoka ja juoma ovat hyvinvoinnin lähde. Meille on tärkeää, että tiedämme ruoan alkuperän. Niinpä käytämme lähialueen tuottajien tuotteita menuissamme. Meillä nauttia myös laadukkaista viineistä sekä pienpanimoiden oluista ja siidereistä. Woikoski Feeling järjestää viinitastingejä tilauksesta. Wine tastingin voi yhdistää illalliseen tai se voi keskittyä tietyn viinin ympärille rakentuvaan teemaan. Lue lisää ravintolamaailmastamme ja wine tastingistä.

Liikunta-aktiviteetit

Jos kaipaat aktiivista ulkoilua, löydät Woikoski Feelingiltä luonnonrauhaa ja upeita ulkoilureittejä järvimaisemassa. Sijaitsemme Repoveden kansallispuiston kupeessa ja voit halutessasi suunnata myös nauttimaan kansallispuiston monipuolisista reiteistä.

Tarjoamme mm. seuraavia liikunta-aktiviteettejä:

  • Opastetut vene- ja patikointiretket Repoveden kansallispuistoon
  • Maastopyöräily
  • Sup-laudat ja melonta
  • Frisbeegolf

Varaa nyt Wellness hetki!


Myynti ja asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8-16
whd@woikoski.fi  +358 40 656 5981

Jaa tämä sivu