Järjestä unohtumattomat pikkujoulut Woikoski Feelingillä

Woikoski Feeling tarjoaa upean ympäristön pikkujoulujen viettoon. Sijaitsemme luonnonrauhassa, kaukana vilinästä. Täällä voitte viettää pikkujouluja omassa rauhassa, ilman häiriötekijöitä. WHD Gårdin tiloissa yhdistyy luonnonläheisyys ja historiallinen miljöö. Se luo tunnelmalliset puitteet pikkujouluillenne. Tervetuloa juhlimaan ja jakamaan naurua, iloa ja ikimuistoisia hetkiä!
 

Ohjelmaa ja viihdettä

Pikkujoulut eivät olisi täydelliset ilman iloista ohjelmaa ja viihdettä. Tässä muutama valmis ehdotus pikkujouluihin, mutta kysy ihmeessä lisää vaihtoehtoja ryhmällenne.

Virkistykää Cryo-kylmähoidossa

Huippukylmähoito tapahtuu Cryo-kabiinissa noin -130 °C lämpötilassa 1–3 minuutin ajan. Huippukylmän aiheuttama ihon pintasolujen termoshokki saa aivot aktivoimaan elimistön puolustusjärjestelmän ja vapauttaa mielihyvää tuottavia sekä kipua lievittäviä hormoneja. Se on virkistävä kokemus, joka ei heti unohdu!

Off-Road-maastoajosta energiaa

Off-Road-maastoajo ajetaan WHD Gårdin monipuolisessa ja haastavassa maastossa. Autosaattue pitää yhteyttä radiopuhelimilla, joten fiiliksiä voidaan vaihtaa koko ajan. Tulkaa yhdessä kokemaan adrenaliinin- ja ilontäyteinen päivä, turvallisissa ja laadukkaissa puitteissa.
 

Jouluinen saunahetki järven rannalla

Tänä vuonna pikkujoulutunnelmaa luodaan Woikoski Feelingin tyylikkäällä rantasaunalla. Kastaudu järvivedessä ja tunne pirteä viima poskillasi. Palaa takaisin löylyihin kiukaan hehkuun ja nauti lämmöstä ystävien kanssa samoilla lauteilla.

Piian rantasauna
  • Saunomaan mahtuu kerrallaan 15 henkilöä
  • Tilavissa pesutiloissa 4 suihkua
  • Kylpypalju
  • Sisällä oleskelutila, jossa takka ja keittiö sekä istumapaikat 8 henkilölle
  • Anniskeluoikeudet


Herkuttele jouluisilla herkuilla

Jatkakaa pikkujouluiltaa nauttien herkullisesta jouluateriasta Woikoski Feelingin tunnelmallisissa tiloissa. Herkullinen ruoka on pikkujoulujen kulmakivi ja me Woikoski Feelingillä pidämme siitä huolta. Kokkimme loihtivat jouluisen menukokonaisuuden, joka vie makumatkalle joulun makuihin. Olipa kyseessä perinteiset joululaatikot tai modernit makuelämykset, meillä on tarjolla herkkuja kaikille. Tarjoamme myös hotellitasoista majoitusta, joten illan päätteeksi on lyhyt matka pehmeään petiin.
 

Varaa omat pikkujoulusi nyt

Ota yhteyttä ja varaa omat pikkujoulusi ajoissa. Tarjoamme räätälöityjä paketteja eri kokoisille ryhmille. Kysy lisää!

Myynti ja asiakaspalvelu palvelee: ma-pe klo 8-20 ja la klo 8-15.
whd@woikoski.fi
+358 40 656 5981


Jaa tämä sivu