Koe Woikosken Tehdas- ja Automuseo!

Koe Woikosken Tehdas- ja Automuseo!

Woikoski Feeling järjestää lauantaina 24.2., 2.3., 9.3., 16.3., 6.4. ja 4.5.2024 opastetut museokierrokset Woikosken tehdas- ja automuseoissa.

Lue lisää
Rekry - Kesätyöt 2024

Rekry - Kesätyöt 2024

Haemme monipuolisiin tehtäviin oma-aloitteisia ja iloisia kesätyöntekijöitä. Haluatko olla osana toteuttamassa Woikoski Feelingin vieraille elämyksellistä kesää 2024? 

Lue lisää
TYHY- ja virkityspäivät

TYHY- ja virkityspäivät

Järjestä unohtumaton TYHY- tai virkistyspäivä keskellä kauneinta luontoa! Tutustutaan toisiimme, hiotaan ryhmähenkeä, kehitetään tiimitaitoja ja nautitaan yhteisestä ajasta!

Lue lisää

Ajankohtaista

Koe Woikosken Tehdas- ja Automuseo

Woikoski Feeling järjestää lauantaina 24.2., 2.3., 9.3., 16.3., 6.4. ja 4.5.2024 opastetut museokierrokset Woikosken tehdas- ja automuseoissa. Tarjoamme unohtumattoman mahdollisuuden uppoutua historian syvyyksiin ja kokea aikamatka menneiden aikojen tarinoihin. Museokierrosten välissä nautitaan herkullinen buffetlounas tunnelmallisessa Talliravintola Hilupilttuussa, joka sijaitsee samassa pihapiirissä Automuseon kanssa.

Lue lisää

Kirjokiven Kartano

- Upea lomakohde Kymenlaaksossa

 

Woikoski Feelingin upea lomakohde, Kirjokiven Kartano, on rakennettu 1890-luvun lopulla ja se sijaitsee Vuohijärvellä Repoveden Kansallispuiston kupeessa. Järven rannalla sijaitseva Kartano on upea kulttuurinähtävyys ja tunnelmallinen paikka unohtumattomille illallisille.

Kirjokiven Kartanolla voi majoittua upeissa, yksilöllisissä sviiteissä tai romanttisissa Kartanon pihapiirin huoneissa. Kartanon ravintolassa tarjoillaan tarkkaan mietittyjä menukokonaisuuksia paikallisten tuottajien raaka-aineista ja upeita elämyksiä laadukkaiden viinien parissa. 

 

Lue lisää

WHD Gård

- Ainutlaatuinen miljöö keskellä kauneinta Suomea

Woikoski Feelingin palvelujen sydän ja upea lomakohde on WHD Gård Nurmaalla, Repoveden Kansallispuiston kupeessa. Hyvän ruoan ja juoman lisäksi asiakkaat nauttivat laadukkaasta majoituksesta, unohtumattomista elämyksistä sekä aina vieraanvaraisesta ja ystävällisestä palvelusta. Meille tervetulleita ovat sekä yksittäiset lomailijat että yritykset niin kokouksien kuin työhyvinvoinnin merkeissä.

 

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.