Kokouspalvelut ja virkistyspäivät

Monipuoliset aktiviteetit ja herkullinen ruoka takaavat onnistuneen yhdessäolon

Woikoski Feeling tarjoaa rauhallisen, luonnonläheisen ja inspiroivan miljöön sekä kokouksille että virkistäytymiselle, unohtamatta erilaisia aktiviteetteja ja rentoa yhdessäoloa. Woikoski Feelingillä nautit tyylikkäästä kokonaisuudesta monipuolisen palvelutarjontamme äärellä.

Offroad -maastoajo

Vietä elämyksellinen päivä maastoajon merkeissä Woikoski Feelingillä

Woikoski Feelingin maastot Nurmaalla WHD Gårdin ympäristössä tarjoavat upeat puitteet offroad -maastoajoon. Offroad on paitsi hauskaa, myös kehittävää sillä se lujittaa ajotaitoja opettamalla kaasun käyttöä sekä auton hallintaa.

Tule kaveriporukalla tai firman kanssa kokemaan adrenaliinin- ja ilontäyteinen päivä maastoajon merkeissä, turvallisissa ja laadukkaissa puitteissa.

Cryo-klinikka

Woikoski Feeling Cryo-klinikka tarjoaa kokonaisvaltaisia cryo-hoitoja joko koko keholle tai paikallisesti. Woikoski Feelingin Cryo-klinikka on maailman kattavin, sillä eri laitteet mahdollistavat sekä ihmisten, hevosten että koirien cryo-hoidot!

Huippukylmähoidon aiheuttama ihon pintasolujen termoshokki saa aivot aktivoimaan elimistön puolustus-järjestelmän ja vapauttaa mielihyvää tuottavia sekä kipua lievittäviä hormoneja, joilla on koko keholle merkittäviä hyötyjä. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainut turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvauriosta. Hoito tapahtuu kabiinissa -130 C lämpötilassa, 1-3 minuutin ajan, tai paikallisesti erillisellä hoitolaitteella.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.