Ravintolamaailma

Ravintolamaailma

Hemmottelemme asiakkaitamme persoonallisilla menukokonaisuuksilla, joissa hyödynnämme oman tilamme kasvimaan satoa, villiyrttejä sekä lähituottajien raaka-aineita.

Lue lisää
Kokoukset

Kokoukset

Tule viettämään inspiroivaa kokouspäivää luonnon helmaan maittavan lähiruoan ääreen. Meillä on turvallista, ryhmätilat ovat erillään ja palvelemme ryhmä kerrallaan.

Lue lisää
Elämykset

Elämykset

Koe mieleenpainuvia hetkiä vauhdikkaissa aktiviteeteissa tai rauhallisemmin vaikkapa hyvinvointiteemojen parissa. Tarjoamme luonnon helmassa monipuolisia ja tasokkaita elämyksiä!

Lue lisää

Ajankohtaista

Kotimaan matkailu kukoistaa kesällä – kesäloma Suomessa

Me Woikoski Feelingillä haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kesäloman. Jos vielä mietit, minne mennä kesälomalla, niin tutustu palveluihimme ja kesälomaideoihin ja poimi vinkit onnistuneeseen kesälomaan Kymenlaakson ja Etelä-Savon rajalla. 

Lue lisää

Kirjokiven Kartano

- Upea lomakohde Kymenlaaksossa

 

Woikoski Feelingin upea lomakohde, Kirjokiven Kartano, on rakennettu 1890-luvun lopulla ja se sijaitsee Vuohijärvellä, Repoveden Kansallispuiston kupeessa. Järven rannalla sijaitseva Kartano on upea kulttuurinähtävyys ja tunnelmallinen paikka unohtumattomille illallisille.

Kirjokiven kartanolla voi majoittua upeissa, yksilöllisissä sviiteissä tai romanttisissa Kartanon pihapiirin huoneissa. Kartanon ravintolassa tarjoillaan tarkkaan mietittyjä menukokonaisuuksia paikallisten tuottajien raaka-aineista, sekä upeita elämyksiä laadukkaiden viinien parissa. 

 

Lue lisää

WHD Gård

- Ainutlaatuinen miljöö keskellä kauneinta Suomea

Woikoski Feelingin palvelujen sydän ja upea lomakohde on WHD Gård Nurmaalla, Repoveden Kansallispuiston kupeessa. Hyvän ruoan ja juoman lisäksi asiakkaat nauttivat laadukkaasta majoituksesta, unohtumattomista elämyksistä sekä aina vieraanvaraisesta ja ystävällisestä palvelusta. Meille tervetulleita ovat sekä yksittäiset lomailijat että yritykset niin kokouksien kuin työhyvinvoinnin merkeissä.

 

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.