Tervetuloa Woikoski Feelingin kesärekrytointitapahtumaan 9.12.2023!

Etsimme innokkaita ja motivoituneita kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin Woikoski Feelingille. Tule tutustumaan mahdollisuuksiin Woikoski Feelingin rekrytointitapahtumaan la 9. joulukuuta klo 12–14 WHD Gårdilla.

Black Friday tarjoukset!

Hyödynnä Feelingin upeat Black Friday tarjoukset! GuestHousen majoitukset 8.-31.1.2024 ma-to saapuville -40% ja rantasaunan vuokra -50%. Katso lisää!

Tervetuloa Syyslomalla WHD Gårdille!

WHD Gårdin ihana miljöö avaa ovensa syyslomailijoille viikoilla 42 ja 43! Lämpimästi tervetuloa nauttimaan puhtaasta luonnosta, herkullisesta ruuasta ja tasokkaasta majoituksesta!

Vietä onnistunut TYHY- tai virkistyspäivä Woikoski Feelingillä!

Woikoski Feelingillä on monipuolinen valikoima elämyksiä ja niistä pystytään rakentamaan henkilöstölle unohtumaton päivä. Lisäksi korkealaatuiset ruokatarjoilumme ja tasokkaat majoituspalvelumme mahdollistavat myös pitemmät tapahtumat.

Isänpäiväetkot lauantaina 11.11.

Isänpäiväetkoilla vieraillaan Woikosken Automuseossa ja nautitaan herkullinen buffetlounas Talliravintola Hilupilttuussa. Etkot sopivat kaikille pienille ja vanhemmillekin autofaneille!

Woikosken Automuseo avoinna lauantaina 16.9.

Suuren kysynnän vuoksi järjestämme lauantaina 16.9. kolme opastettua kierrosta Woikosken Automuseossa. Tule kuulemaan huikeita tarinoita ja ihastelemaan vanhoja autokaunottaria!

Nauti kesästä WHD Gård DiscGolfParkissa!

WHD Gårdin frisbeegolfradassa on 18 väylää ja kenttä on auki toukokuusta elokuuhun klo 8-20. Monipuolista rataa uskallamme suositella kokeneillekin fribaajille, mutta myös aloitteleva harrastaja pääsee radalla lajiin kiinni. Rata on vaikeustasoltaan keskiluokkaa, sisältäen korkeuseroja ja erilaisia heittotekniikoita suosivia reittejä.

Ainutlaatuiset ideat polttareihin

Woikoski Feeling tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet polttaripäivän aktiviteetteihin, herkullista ruokaa ja laadukasta majoitusta. Kun turhista siirtymisistä ja kuljetuksista ei tarvitse huolehtia, voi koko seurue rentoutua ja nauttia ikimuistoisesta päivästä.

Kesän 2023 aukioloajat

Kesällä 2023 Woikoski Feelingillä nautitaan upeasta luonnosta, ihanasta miljööstä, rentouttavista viipymistä sekä lähiruoasta. Tervetuloa viihtymään!

Iloisia uutisia kaikille hemmottelua ja kauneudenhoitoa rakastaville!

Laajensimme Kauneushoitola Wiehättävän palveluaikoja