Off-road maastoajo on mieleenpainuva elämys

Oletko miettinyt millaista on ajaa haastavassa maastossa kunnollisella maastoautolla? 

Off-road maastoajo on paitsi hauskaa, myös kehittävää sillä se lujittaa ajotaitoja opettamalla kaasun käyttöä sekä auton hallintaa. WHD Gårdin ympäristö tarjoaa erinomaiset puitteet maastoajolle ympäri vuoden.

Vaihtoehto perinteiselle hotellilomalle

Kotimaan matkailun helmiä – majoitu Woikoski Feelingillä sviitissä tai perinneaitassa. Valitse sinulle sopivin majoitus ja vietä monipuolinen kesäloma Nurmaalla.

Kotimaan matkailu – luksuskesäloma luonnonhelmassa

Hemmottelua ja luksusta kotimaan matkailuun – viininmaistelua, erinomaisia ravintoloita, laadukasta majoitusta. Koe ainutlaatuinen kesäloma Woikoski Feelingillä

Kesälomaideoita rauhallisempaan menoon

Kesälomakohteet Suomessa ovat ainutlaatuisia. Me Woikoski Feelingillä haluamme mahdollistaa sinulle parhaiten sopivan kesäloman. Sijaintimme on ihanteellinen niin luonnonrauhaa etsiville kuin myös lomaltaan aktiviteetteja kaipaavalle.

Oletko aktiiviloman tarpeessa? Vietä seikkailuntäyteinen aktiiviloma Suomessa

Jos vauhti ja erilaiset aktiviteetit ovat mielestäsi parasta kesälomatekemistä, löytyy meiltä useita vaihtoehtoja aktiivilomaa etsivälle. Kalliolaskeutuminen, maastopyöräily ja moottoriajoneuvoaktiviteetit tuovat lomaasi vauhtia ja jännitystä.

Kotimaan matkailu kukoistaa kesällä – kesäloma Suomessa

Me Woikoski Feelingillä haluamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen kesäloman. Jos vielä mietit, minne mennä kesälomalla, niin tutustu palveluihimme ja kesälomaideoihin ja poimi vinkit onnistuneeseen kesälomaan Kymenlaakson ja Etelä-Savon rajalla. 

Hyvää ruokaa ja rantasauna – luksusta kesälomaan

Mietityttääkö minne mennä kesälomalla tai etsitkö mukavaa kotimaan lomakohdetta? Woikoski Feeling tarjoaa monipuolisia kesälomaideoita.

Woikoski 140 vuotta

Woikoski Feeling on osa Woikoski Oy:tä ja tänä vuonna meillä on juhlavuosi!

Onnistunut tyhy-päivä Woikoski Feelingillä

Monesti helpointa on, kun antaa ulkopuolisten ammattilaisten suunnitella porukalle tavoitteiden ja osallistujien mukainen ohjelma. Tällöin järjestäjä voi itse saapua vieraana paikalle ja nauttia valmiiksi suunnitellusta ohjelmasta!

Fasaanijahdit 2021-22

Woikoski Feelingin WHD Gård Mäntyharjun Nurmaalla tarjoaa upeat puitteet metsästykseen. Takaamme vieraillemme tapahtumarikkaita elämyksiä sekä suotuisaa metsästysonnea. Illan kruunaa rentoutuminen saunan lämmössä ja tunnelmallinen illallinen persoonallisissa ravintoloissamme.