Fasaanijahdit 2021-22

Woikoski Feelingin WHD Gård Mäntyharjun Nurmaalla tarjoaa upeat puitteet metsästykseen. Takaamme vieraillemme tapahtumarikkaita elämyksiä sekä suotuisaa metsästysonnea. Illan kruunaa rentoutuminen saunan lämmössä ja tunnelmallinen illallinen persoonallisissa ravintoloissamme.

Virkistävä startti uuteen vuoteen

Järjestämme virkistävän kokouksen upeissa puitteissa, laadukasta lähiruokaa, mukavaa yhteistä tekemistä kokouspäivän päätteeksi sekä tietenkin saunatilat ja majoituksen valkeissa lakanoissa.

Lomalle Lappiin?

Ivalo, Luosto, Saariselkä

Työhyvinvointia Woikoski Feelingillä

Woikoski Feelingillä voit viettää tiimipäivän tai viihtyä useammankin yön yli, monipuolisen ja laadukkaan palvelutarjontamme äärellä.

Kokous Woikoski Feeling -tyyliin

Woikoski Feelingillä voit viettää päiväkokouksen tai viihtyä useammankin yön yli, monipuolisen ja laadukkaan palvelutarjontamme äärellä. 

Vastuullisuus toimii ohjenuorana liiketoimintamme kehittämiselle

Woikoski Feelingin liiketoiminnan vastuullisuus rakentuu useasta osa-alueesta ja muodostaa koko toimintaamme ohjaavan kokonaisuuden. Tavoitteenamme on jatkuvasti paremmin huomioida vastuullisuuden eri osa-alueet jokapäiväisessä työssämme. Tähän velvoittavat niin pitkät perinteet ympäröivän alueen sosiaalisen, taloudellisen sekä ekologisen hyvinvoinnin kehittämisessä kuin Woikoski Feelingille myönnetyt useat laatusertifikaatit.

Covid-19

Vastuullisuus on tärkein Woikoski Feelingin toimintaperiaate. Huomioimme Covid-19 vaikutukset kaikessa työskentelyssämme.