Hyvää ruokaa ja rantasauna – luksusta kesälomaan

hemmottelu kesälomaideoita kotimaan lomakohteet

Joskus se, mitä kesälomalta eniten kaipaa, on todellista luksusta. Upeita majoituksia kauniine pihapiireineen, hyvät sängyt ja laadukkaat lakanat. Ruokaa, jollaisesta kotona voi vain unelmoida. Yhteistä aikaa ystävien tai puolison kanssa järven rannalla saunoen ja puhtaassa järvivedessä uiden.

Tarjoamme sinulle Woikoski Feelingillä kotimaisen luksusloman ainekset: majoitu WHD Gårdin tai Kirjokiven Kartanon upeisiin sviitteihin, syö herkullista ruokaa ravintoloissamme, helli kehoasi hieronnassa ja rentoudu yhdessä WHD Gårdin rantasaunoista. Myös Kirjokiven Kartanon pihapiirissä pääset nauttimaan lempeistä löylyistä.

Kun mieli pääsee lepäämään upeissa maisemissa hyvän ruuan ja seuran parissa, ei loma voi mennä pieleen.

Kesälomaidea luksuslomalle: wine tasting ja vierailu kauneushoitolassa

Jos haluat kokea kotimaan lomalla pienen palan keskieurooppalaista viinikulttuuria, osallistu wine tastingiin WHD Gårdin tai Kirjokiven Kartanossa.

WHD Gårdin pihapiiristä löydät myös kauneushoitola Wiehättävän. Luksusta lomaasi saat kauneushoitolan kauniissa ja kiireettömässä ilmapiirissä, jossa on helppo rentoutua. Palvelutarjonnasta löydät niin lempeät kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot, sokeroinnit kuin  hemmottelupaketitkin.

Monipuolisia ravintoloita

Ruoka näyttelee tietysti suurta roolia monen kesälomailijan onnistuneessa lomassa. Kaikissa kolmessa ravintolassamme on tarjolla lähituottajien parhaista raaka-aineista valmistettuja ruoka-annoksia ja tarkoin valittuja viinejä.

WHD Gårdin pihapiiristä löydät Talliravintola Hilupilttuun sekä Ravintola Juureskellarin. Kirjokiven Kartanossa sinua palvelee Kartanon Ravintola.

Majoitusvaihtoehdot – jotain muuta kuin tavallinen hotelliloma

Mihin majoittua kesälomalla? Sitä moni kesälomaansa suunnitteleva miettii.

Meillä on tarjolla monipuolisia majoitusvaihtoehtoja, kartanoista sympaattisiin kesämökkeihin. Sijaintimme on ihanteellinen myös Repoveden kansallispuiston läheisyydestä majoitusta etsiville. Sekä Kirjokiven Kartano että WHD Gård sijaitsevat kivenheiton päässä Repoveden kansallispuistosta.

Kirjokiven kartano on keskellä puhdasta suomalaista luontoa. Jos haluat ripauksen luksusta kansallispuistossa retkeilyyn, on upea kartanomajoitus hyvä vaihtoehto. Kartanon pihapiiristä löydät myös saunatilat ja kylpypaljun, josta aukeaa upea maisema Tihvetjärvelle.

WHD Gårdissa pääset majoittumaan niin vanhaan kuivurirakennukseen entisöityyn sviittiin kuin myös sympaattisiin Woikoski GuestHousen huoneisiin. 

Vietä unohtumaton kesäloma

Kesälomakohteet Suomessa ovat ainutlaatuisia. Me Woikoski Feelingillä haluamme mahdollistaa sinulle parhaiten sopivan kesäloman.

Sijaintimme on ihanteellinen niin luonnonrauhaa etsiville kuin myös lomaltaan aktiviteetteja kaipaavalle.

Olet tervetullut pikaiselle yhden yön pysähdykselle, viikonlopuksi tai koko viikoksi. Voit myös poiketa luonamme ohikulkumatkalla, syömässä tai kokeilemassa eri aktiviteetteja.

Tutustu kaikkiin tarjoamiimme palveluihin ja suunnittele unohtumaton kesäloma.

 

Katso myös nämä kesälomaideat!

Aktiiviloma Suomessa, Repoveden Kansallispuiston kupeessa

Kesälomaideoita rauhallisempaan menoon

 

Kirjokiven Kartanon pihapiiristä löydät myös saunatilat ja kylpypaljun, josta aukeaa upea maisema Tihvetjärvelle.

Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.