Kotimaan matkailu – luksuskesäloma luonnonhelmassa

kesäloma kotimaan matkailu viinitasting winetasting

Haluatko kesälomaasi ripauksen luksusta? Koe kotimaan matkailun parhaat palat ja tule hemmottelemaan itseäsi Mäntyharjulle. Osaava henkilökuntamme, laadukkaat ravintolamme, monipuoliset palvelut ja laadukas majoitus mahdollistavat onnistuneen hemmotteluloman.

Kesälomaan luonnon omaa luksusta

Meillä Woikoski Feelingillä luksusloma syntyy luonnon tarjoaman luksuksen, kauniin pihapiirimme, järvimaiseman ja kattavien palveluiden sekä osaavan henkilökunnan siivittämänä. Mielen on helppo levätä kauniissa maisemissa ja stressi laskee.

Kauniiden maisemien lisäksi tarjoamme muun muassa kauneudenhoitopalveluita, hierontaa ja mahdollisuutta viinimaisteluun. Jos kaipaat lomaasi myös aktiviteetteja, löytyy meiltä vaihtoehtoja niin rauhallisempaan kuin aktiiviseenkin lomatekemiseen.

Monipuolisia kauneudenhoitopalveluita

WHD Gårdin pihapiirissä sijaitsee Kauneushoitola Wiehättävä, jossa asiantunteva kosmetologimme hemmottelee sinut päästä varpaisiin. Palveluihin kuuluu monipuolisesti niin laadukkaita hoitoja kuin esimerkiksi syvärentouttava kuumakivihieronta.

Arjesta pääset irtautumaan jo ennen kauneushoitolaan astumista, kauniissa WHD Gårdin pihapiirissä, järvimaisemissa. Sisälle astuessa aistit kauneushoitolan rentouttavan ilmapiirin, joka kutsuu rentoutumaan ja viihtymään.

Hieronnalla hyvinvointia koko keholle

Kauneudenhoitopalvelujen lisäksi luksusta lomaasi tarjoaa WHD Gårdin pihapiirissä toimiva hieroja. Hieronnassa huollat lihaksiasi, lievität kipua ja autat kehoa sekä mieltäsi rentoutumaan.

Hieronnasta saat apua kehon kiputiloihin, mutta se vähentää myös tehokkaasti stressiä, lisää kehon liikkuvuutta, tehostaa aineenvaihduntaa ja auttaa palautumaan harjoittelusta.

Tutustu Cryo-klinikkaan – kokonaisvaltaisia cryo-hoitoja koko keholle

 

Hemmottelulomalla voit huoltaa kehoasi myös Cryo-klinikalla. Cryo-hoidossa astut kabiiniin, jossa hoito tapahtuu -130 C° lämpötilassa 1–3 minuutin ajan. Klinikalla on käytössä myös hoitolaite, jonka avulla cryo-hoitoa voidaan antaa myös paikallisesti.

Kylmyys voi kuulostaa hurjalta, mutta huippukylmähoito lyhytkestoisena aiheuttaa ihon pintasoluihin termoshokin, jonka ansiosta elimistön puolustusjärjestelmä vapauttaa mielihyvää ja kipua lievittäviä hormoneja. Kyseisen reaktion saa turvallisesti, ilman riskiä kudosvaurioista, tuotettua lyhytkestoisella, äärimmäisellä kylmyydellä. Hoito on turvallista ja se suoritetaan laadukkailla laitteilla osaavan henkilökunnan toimesta.

Monipuolisia hyötyjä cryo-hoidosta

Keho ja mieli saavat cryo-hoidosta monipuolisia hyötyjä.

Hoito vaikuttaa positiivisesti yleiseen hyvinvointiin – hoidon jälkeen olo on usein virkistynyt ja energinen, sillä hoito vapauttaa mielihyvää tuottavia hormoneja. Hoidon ansiosta saatat myös nukkua yöunesi paremmin.

Cryo-hoidosta voivat saadat apua myös paljon liikkuvat, sillä hoito auttaa lihaskipuihin ja nopeuttaa lihasten palautumista. Myös kroonisesta kivusta tai niveltulehduksista kärsivät voivat hyötyä cryo-hoidosta.

Hoidolla voi vaikuttaa myös ihon hyvinvointiin, esimerkiksi punoitukseen tai akneen. Hoito auttaa häivyttämään myös ikääntymisen merkkejä ja selluliittia.

Hyvä ruoka kruunaa kehon hemmotteluhetket

Onnistuneeseen lomaan tarvitset tietysti myös laadukasta ruokaa. Sekä WHD Gårdin että Kirjokiven Kartanon ravintoloissa tarjoillaan ruokaa, jonka valmmistuksess suositaan lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Vietä unohtumaton ilta Kirjokiven kartanon ravintolassa tai herkuttele tuoreilla raaka-aineilla WHD Gårdin pihapiirissä, vanhaan juureskellariin remontoidussa Ravintola Juureskellarissa.

Molemmissa ravintoloissa pääset nauttimaan myös laadukkaista viineistä, mutta jos haluat sisällyttää loma-aktiviteetteihisi enemmänkin viinitietämystä, voit osallistua viininmaisteluun.

Wine tasting – keskieurooppalaista viinkulttuuria Nurmaalla

Haluatko lomallesi ripauksen keskieurooppalaista viinikulttuuria? Osallistu viinitastingiin, jossa asiantuntevat sommelierit johdattelevat sinun makuhermosi upeiden viinien maailmaan.

Viininmaistelun jälkeen on hyvä vetäytyä jatkamaan iltaa esimerkiksi löylyjen pariin.

Rauhaa lempeistä löylyistä

Sauna, tuo suomalaisille niin rakas ja pyhä paikka.

WHD Gårdin pihapiirissä on kaksi saunaa, isompi, suuremmillekin ryhmille soveltuva Piian sauna ja tunnelmallinen, Nurmaanjärven rannassa sijaitseva Rengin sauna. Intiimiin luksuslomaan suosittelemmekin pienempää puulämmiteistä Rengin saunaa, josta pulahdat helposti Nurmaanjärveen viilentymään.

Rengin sauna on sympaattinen puulämmitteinen sauna, jossa suihkuvesi lämmitetään, joten tarjolla on perisuomalaista saunaluksusta.

Piian rantasaunassa luksusta lomaasi voit hankkia tilaamalla paikalle kokin valmistamaan herkullisen grilli-illallisen. Nauti valmiiksi tehdystä ruoasta löylyjen lomassa.

Myös Kirjokiven Kartanon pihapiiristä löytyy kaksi saunaa, toinen suuremmalle joukolle ja toinen – Kartanon pieni puusauna – pienemmälle joukolle.

Pieni puusauna on omassa rauhassa, kaukana hälinästä, aivan Tihvetjärven rannalla oleva tunnelmallinen sauna, joka tyydyttää vaativimmankin saunojan tarpeet. Saunan omalta laiturilta on helppo pulahtaa viilentymään. Tässäkin saunassa luksus syntyy padassa lämmitettävästä pesuvedestä.

Kartanon suurempi sauna, Kartanon rantasauna, tarjoaa pehmeät löylyt jopa 12 saunojalle. Myös tästä saunasta pääset virkistymään Tihvetjärveen.

Nautiskelijan kesäloma Nurmaalla

Tule viettämään kesälomaasi kauniiseen, perisuomalaiseen järvi- ja metsämaisemaan. Kauniit rakennukset, hyvä ruoka ja loistavat majoitustilat kruunaavat kotimaisen luksuslomasi.

Luksusloma ei tietystikään ole luksusloma ilman tasokasta majoitusta. Tutustu tarjoamiimme majoitusvaihtoehtoihin tarkemmin.

Lue lisää kesäloman vietosta Woikoski Feelingillä!

Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.