Vietä onnistunut TYHY- tai virkistyspäivä Woikoski Feelingillä!

elämyspalvelut TYHY-päivä työhyvinvointi virkistyspäivä

TYHY-päivän järjestämisessä on hyvä huomioida, että osallistujissa on usein monenlaisia persoonia sekä eri ikäisiä ja -kuntoisia henkilöitä. On tärkeää ottaa kaikki osallistujat huomioon jo suunnitteluvaiheessa: ohjelman ja yhteisen tekemisen tulee sopia kaikille.

Hyvä vinkki mieleenpainuvan TYHY-päivän viettoon on järjestää osallistujille sellaista ohjelmaa, johon ei normaalisti yksin tulisi lähdettyä ja sisällyttää ohjelmaan aktiviteetteja, joita muuten ei välttämättä tulisi kokeiltua!

Meillä Woikoski Feelingillä on monipuolinen valikoima elämyksiä ja niistä pystytään rakentamaan henkilöstölle unohtumaton päivä. Tiimit voidaan myös jakaa eri aktiviteetteihin ja huomioida henkilökohtaiset mieltymykset ja mahdolliset kunnon tuomat rajoitteet.

Esimerkkejä tiimityötä tukevista aktiviteeteista


Off-Road-maastoajo

Off-Road-maastoajo tarjoaa adrenaliinia tyhy-päivään. Koko porukka pääsee testaamaan ajotaitojaan ja kokemaan onnistumisen tunteita haastavassa maastossa. Autosaattue kommunikoi radiopuhelimien välityksellä, joten fiiliksiä voidaan vaihtaa koko aktiviteetin ajan.

 
Tyky-päivän Metsämieli-retki

Kaipaako työporukkasi yhdessä oloa, rauhoittumista ja stressitöntä hetkeä luonnon ääressä? Tyky-päivän metsämieli-retki antaa mahdollisuuden pysähtyä aistimaan ympäröivää luontoa.


Ohjattu melontaretki

Ohjatulla melontaretkellä pääsette kokeilemaan rentouttavaa vesiurheilua luonnon helmassa. Tarjolla on hieno ensikosketus lajin saloihin: opas perehdyttää osallistujat oikeaan tekniikkaan ja turvallisuuteen. Järvellä ei kiirehditä vaan lempeistä aalloista ja ympäröivistä maisemista nautitaan rauhallisesti ja turvallisesti.


Tarkkuuskisailu TYHY-päivään

Tarkkuuskisailu koostuu viidestä erilaisesta tarkkuutta vaativasta lajista. Valittavia lajeja ovat esim. jousiammunta, veitsen ja kirveen heitto sekä ”Spede -pallo”. Mukaansatempaava tarkkuuskilpailu paljastaa kollegoiden salaiset taidot.

 

Kaipaatteko rentoa yhdessä oloa tykypäivään?


Museokierrokset

Woikosken Automuseo ja Woikosken Tehdasmuseo tarjoavat vierailijoilleen paljon mielenkiintoista kuultavaa ja nähtävää. Huikeisiin näyttelyihin tutustutaan ammattitaitoisten oppaiden johdolla.


Rantasaunat

Rentoudu lempeissä löylyissä aktiviteettien jälkeen. Feelingin miljöö tarjoaa puitteet upealle saunaelämykselle, jonka lomassa on mahdollista virkistäytyä järvessä, niin kesä- kuin talviaikaankin. 


Wine-tasting

Wine Tasting on tunnelmallinen osa tyhypäivää. Tule maistelemaan ja kokemaan, kuinka viini elää ja maku muuttuu ruoan myötä! Voimme keskittyä erikseen johonkin tiettyyn viinin ympärille rakentuvaan teemaan. Valitse valmis teema tai esitä toive Gastro mestarillemme! Wine Tastingin voi yhdistää illalliseen.

 

Valitse siis stressitön tapa järjestää TYHY-päivä ja anna meidän Woikoski Feelingillä suunnitella juuri teille sopiva kokonaisuus. Laajan elämysmahdollisuuksien lisäksi tarjoamme korkealaatuiset ruokatarjoilut ja tasokkaat majoituspalvelumme mahdollistavat myös pitemmät tapahtumat. Tervetuloa Feelingille 🤍

Tutustu palveluidemme kirjoon 

Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.