Covid-19

Toimimme vastuullisesti Covid-19 tilanteen huomioiden.

Huomioimme covid-19 vaikutukset työskentelyssämme. 
Olemme turvallinen ja pieni kohde, jossa vieraillamme on mahdollisuus ottaa etäisyyttä toisiinsa. Vieraamme eivät kohtaa toisia asiakasryhmiä vierailun aikana.
Majoitustiloissamme on omat sisäänkäynnit, meitä ympäröi laaja kirjo aktiviteettejä aidossa luonnossa laajalla alueella, joka takaa etäisyyksien säilymisen. 
Ravintoloissamme noudatetaan pöytiin tarjoilua ja asiakaspalvelijamme ja siistijämme noudattavat erityisen hyvää hygieniaa.

Fasaanijahti viikonloput WHD Gårdilla

Tule viettämään elämyksellistä jahtiviikonloppua fasaaninmetsästyksen pariin!

Pääset jahtiin monipuoliselle alueelle seisovan kanakoiran kanssa ja jahtipäivä on täynnä riistatilanteita sekä onnistumisia.
Päivän kruunaa WHD Gårdin tunnelma ja riistaillallinen yhdistettynä tasokkaisiin puitteisiin ja ammattitaitoiseen palveluun jotka tekevät viikonlopustasi elämyksen.

Ilmoittaudu mukaan!

Kokouspalvelut ja virkistyspäivät

Monipuoliset ohjelmapalvelut, rantasauna ja illallinen takaavat onnistuneen vierailun

Woikoski Feeling tarjoaa rauhallisen, luonnonläheisen ja inspiroivan kokous- ja luentomiljöön. Tilamme ovat optimaaliset 6-50 hengen kokouksille ja monipuoliset tilamme tarjoavat mahdollisuudet kokoustamiseen, ryhmätyöskentelyyn sekä luentotilaisuuksiin. Mahdollistamme myös omintakeiset kokoukset luonnon keskelle, esimerkiksi laavulle metsään.

Fasaanijahti

Vietä elämyksellinen fasaanijahtipäivä

Woikoski Feelingin WHD Gård tarjoaa hyvät olosuhteet metsästykseen. Harjoitamme metsästysalueillamme vastuullista fasaaninkasvatusta sekä riistanhoitotyötä. Voimme taata asiakkaillemme tapahtumarikkaita elämyksiä ja suotuisaa metsästysonnea. Illan kruunaa rentoutuminen saunan lämmössä ja tunnelmallinen illallinen ravintoloissamme.

Laadukkaat lomamökit Lapissa

Varaa mökkiloma Luostolta, Ivalosta tai Saariselältä!

Woikoski Feelingin lomamökit Lapin Saariselällä, Ivalossa ja Luostolla tarjoavat rentouttavan loman tunnelmallisissa puitteissa.
Mökkimme on tasokkaasti uudella tekniikalla ja laadukkailla vuoteilla varustellut. Majoitu mökkilomallakin valkeissa lakanoissa ja rentoudu.

Koe lomalla Lapin luonto ja alueen loistavat harrastusmahdollisuudet. Kaikki Lapin lomakohteemme sijaitsevat aivan hiitolatujen vieressä!
Luoston Taigakololta lähin hiihtolatu lähtee mökin takapihalta ja Luoston laskettelurinteisiin on matkaa vain muutama kilometri.
Ivalon Kelokolo sijaitsee järven rannalla, jossa kulkee myös hiihtoladut ja Saariselän palveluiden äärelle on vain puolentunnin ajomatka.
Vuonna 2020 remontoitu ja tasokkaasti varusteltu Luttokolo sijaitsee Saariselän parhailla paikoilla.

Nauti Lapista Woikoski Feelingin tyyliin.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.