Owet aukeavat luontoon

Elämyksiä Woikoski Feelingillä 18.5.2020 alkaen!

Vietä meillä kevät viikonloppu tai kesäloma, meillä onnistuu myös etätyöt upeassa miljöössä aidon tekemisen äärellä.
Woimaannu upeasta luonnosta, kulttuurista ja hurmaannu ravintolamaailmastamme.

WHD Gård avaa ovensa 18.5.2020 alkaen, vietä meillä kevät viikonloppu tai kesäloma, meillä onnistuu myös etätyöt upeassa miljöössä aidon tekemisen äärellä.

Kirjokiven Kartanon elämykset on koettavissa 1.6.2020 alkaen, tutustu woimaannuttaviin aktiviteetteihimme ja majoitustarjontaamme.

Kesän aukioloajat

Katso kesän 2020 aukioloajat!

Tarjoamme elämyksiä, herkkuja sekä virkistäviä viipymiä Kymenlaakson ja Etelä-Savon rajalla.

Palveluidemme sydän muodostuu monipuolisesta WHD Gårdin tilasta ja romanttisesta Kirjokiven Kartanosta. Mielenkiintoista historian havinaa kuulet Woikosken auto- ja tehdasmuseoissa. Tervetuloa nauttimaan kesästä Woikoski Feelingille!

Kokouspalvelut ja virkistyspäivät

Monipuoliset ohjelmapalvelut, rantasauna ja illallinen takaavat onnistuneen vierailun

Woikoski Feeling tarjoaa rauhallisen, luonnonläheisen ja inspiroivan kokous- ja luentomiljöön. Tilamme ovat optimaaliset 6-50 hengen kokouksille ja monipuoliset tilamme tarjoavat mahdollisuudet kokoustamiseen, ryhmätyöskentelyyn sekä luentotilaisuuksiin. Mahdollistamme myös omintakeiset kokoukset luonnon keskelle, esimerkiksi laavulle metsään.

Woikoski Feeling Cryo-klinikka

Kokonaisvaltaisia Cryo-hoitoja

Huippukylmähoidon aiheuttama ihon pintasolujen termoshokki saa aivot aktivoimaan elimistön oman puolustusjärjestelmän ja vapauttaa mielihyvää tuottavia, sekä kipua lievittäviä hormoneja, joilla on koko keholle merkittäviä hyötyjä. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainut turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvauriosta.

Fasaanijahti

Vietä elämyksellinen fasaanijahtipäivä

Woikoski Feelingin WHD Gård tarjoaa hyvät olosuhteet metsästykseen. Harjoitamme metsästysalueillamme vastuullista fasaaninkasvatusta sekä riistanhoitotyötä. Voimme taata asiakkaillemme tapahtumarikkaita elämyksiä ja suotuisaa metsästysonnea. Illan kruunaa rentoutuminen saunan lämmössä ja tunnelmallinen illallinen ravintoloissamme.

Vuokrattavat mökit

Vuokraa mökki Lapista tai Repoveden kupeesta

Mökki tarjoaa loistavat puitteet tasokkaaseen lomailuun, sekä lähialueen aktiviteetit ja palvelut antavat lomaasi oman mausteen.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.