Kesän aukioloajat

Katso kesän 2020 aukioloajat!

Tarjoamme elämyksiä, herkkuja sekä virkistäviä viipymiä Kymenlaakson ja Etelä-Savon rajalla.

Palveluidemme sydän muodostuu monipuolisesta WHD Gårdin tilasta ja romanttisesta Kirjokiven Kartanosta. Mielenkiintoista historian havinaa kuulet Woikosken auto- ja tehdasmuseoissa. Tervetuloa nauttimaan kesästä Woikoski Feelingille!

Elokuinen viikonloppuloma Kirjokiven Kartanolla

Unohtumaton tunnelma Kirjokiven Kartanolla

Millaista olisi viettää viikonloppu aidossa Kartano miljöössä?
Kirjokiven Kartano on helmi josta moni ei vielä tiedä, kartanolla on vain 12 huonetta ja tunnelma jota ei voi sanoin kuvailla.
Vielä ehdit varata majoituksen täksi kesäksi, aivan Repoveden kansallispuiston kupeesta, Kouvolan Vuohijärvellä sijaitsevalta Kirjokiven Kartanolta. Nauti kiireettömyydestä, hyvästä ruuasta, ihanista viineistä ja tekemisestä ulkona upeassa miljöössä.

Kokouspalvelut ja virkistyspäivät

Monipuoliset ohjelmapalvelut, rantasauna ja illallinen takaavat onnistuneen vierailun

Woikoski Feeling tarjoaa rauhallisen, luonnonläheisen ja inspiroivan kokous- ja luentomiljöön. Tilamme ovat optimaaliset 6-50 hengen kokouksille ja monipuoliset tilamme tarjoavat mahdollisuudet kokoustamiseen, ryhmätyöskentelyyn sekä luentotilaisuuksiin. Mahdollistamme myös omintakeiset kokoukset luonnon keskelle, esimerkiksi laavulle metsään.

Fasaanijahti

Vietä elämyksellinen fasaanijahtipäivä

Woikoski Feelingin WHD Gård tarjoaa hyvät olosuhteet metsästykseen. Harjoitamme metsästysalueillamme vastuullista fasaaninkasvatusta sekä riistanhoitotyötä. Voimme taata asiakkaillemme tapahtumarikkaita elämyksiä ja suotuisaa metsästysonnea. Illan kruunaa rentoutuminen saunan lämmössä ja tunnelmallinen illallinen ravintoloissamme.

Vuokrattavat mökit

Vuokraa mökki Lapista tai Repoveden kupeesta

Mökki tarjoaa loistavat puitteet tasokkaaseen lomailuun, sekä lähialueen aktiviteetit ja palvelut antavat lomaasi oman mausteen.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.