Isänpäiväetkot la 11.11.

Isänpäiväetkot la 11.11.

Isänpäiväetkoilla vieraillaan Woikosken Automuseossa ja nautitaan herkullinen buffetlounas Talliravintola Hilupilttuussa. Etkot sopivat kaikille pienille ja vanhemmillekin autofaneille!

Lue lisää
TYHY- ja virkityspäivät

TYHY- ja virkityspäivät

Työhyvinvointiin keskittyvät virkistyspäivät ovat organisaatiolle tärkeitä. Meillä on monipuolinen valikoima elämyksiä joista pystytään rakentamaan henkilöstölle unohtumaton päivä.

Lue lisää
Kokoukset

Kokoukset

Tule viettämään inspiroivaa kokouspäivää luonnon helmaan. Woikoski Feelingillä on useita inspiroivia, kokouksiin soveltuvia tiloja, joissa luovuus ja visiot pääsevät valloilleen.

Lue lisää
Elämykset

Elämykset

Koe mieleenpainuvia hetkiä vauhdikkaissa aktiviteeteissä tai rauhallisemmin vaikkapa hyvinvointiteemojen parissa. Tarjoamme monipuolisia ja tasokkaita elämyksiä, joista puhutaan pitkään!

Lue lisää

Ajankohtaista

Vietä onnistunut TYHY- tai virkistyspäivä Woikoski Feelingillä!

Woikoski Feelingillä on monipuolinen valikoima elämyksiä ja niistä pystytään rakentamaan henkilöstölle unohtumaton päivä. Lisäksi korkealaatuiset ruokatarjoilumme ja tasokkaat majoituspalvelumme mahdollistavat myös pitemmät tapahtumat.

Lue lisää

Kirjokiven Kartano

- Upea lomakohde Kymenlaaksossa

 

Woikoski Feelingin upea lomakohde, Kirjokiven Kartano, on rakennettu 1890-luvun lopulla ja se sijaitsee Vuohijärvellä Repoveden Kansallispuiston kupeessa. Järven rannalla sijaitseva Kartano on upea kulttuurinähtävyys ja tunnelmallinen paikka unohtumattomille illallisille.

Kirjokiven Kartanolla voi majoittua upeissa, yksilöllisissä sviiteissä tai romanttisissa Kartanon pihapiirin huoneissa. Kartanon ravintolassa tarjoillaan tarkkaan mietittyjä menukokonaisuuksia paikallisten tuottajien raaka-aineista ja upeita elämyksiä laadukkaiden viinien parissa. 

 

Lue lisää

WHD Gård

- Ainutlaatuinen miljöö keskellä kauneinta Suomea

Woikoski Feelingin palvelujen sydän ja upea lomakohde on WHD Gård Nurmaalla, Repoveden Kansallispuiston kupeessa. Hyvän ruoan ja juoman lisäksi asiakkaat nauttivat laadukkaasta majoituksesta, unohtumattomista elämyksistä sekä aina vieraanvaraisesta ja ystävällisestä palvelusta. Meille tervetulleita ovat sekä yksittäiset lomailijat että yritykset niin kokouksien kuin työhyvinvoinnin merkeissä.

 

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.