Woikoski Feeling

Elämysten takana intohimoa ja halu kehittyä

Woikoski Feeling on valikoima elämyksiä ja palveluita suomalaisen luonnon keskellä puhtaassa ja ainutlaatuisessa ympäristössä. Woikoski Feelingin kohteet tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia ja erityisen tunnettuja olemme palvelustamme. Elämme tarinoilla joita kohteidemme värikäs historia meille tarjoilee, mutta luomme niitä myös jatkuvasti lisää kohtaamisien ja tapahtumien myötä. 

Olemme osa kaasualan toimija Oy Woikoski Ab.tä ja Woikoski Feelingin tarina kuroutuukin vahvasti yhtiön historiaan ja ennenkaikkea omistaja suku Palmbergien intohimoon kehittyä. Woikoski Feelingin äiti ja isä ovat Sari ja Clas Palmberg, heidän loputon into oppia uutta ja varjella vanhaa ovat luoneet Woikoski Feelingin matkailupalvelut. Sama intohimo on tarttunut Woikoski Feelingin henkilökuntaan, joka haluaa kehittää omaa osaamistaan ja taata vieraillemme tervetulleen olon.

Woikoski Feelingin kohteet ovat täynnä mahdollisuuksia, aktiviteettejä adrenaliinilla höystettynä, rentouttavia hetkiä, onnea ja elämyksiä. Valmistelemme tilaisuudet ja tapahtumat ammattitaidolla teidän tarpeidenne mukaan. 


Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.