Woikoski Feeling

Elämysten takana intohimoa ja halu kehittyä

Woikoski Feeling tarjoaa elämyksiä ja laadukkaita palvelukokonaisuuksia ainutlaatuisissa puitteissa keskellä suomalaista luontoa. Kohteemme Etelä-Savon ja Kymenlaakson rajalla sekä Lapissa tarjoavat rauhalliset puitteet majoittumiseen, erilaisiin aktiviteetteihin ja nautiskeluun. 

Monelle vierailijalle herää usein kysymys, miten Woikoski Feeling on saanut alkunsa keskelle kauneinta Suomea. Lomakohteen syntyä selittää Sari Palmbergin rakkaus hevosiin sekä 10 minuutin ajomatkan päässä sijaitseva Woikosken kaasutehdas, jolla on yli sadan vuoden historia Suomen teollisuudessa. Woikoski Feeling on osa kaasualan toimija Woikoski Oy:tä ja tarinamme kuroutuukin vahvasti yhtiön historiaan ja ennenkaikkea omistajasuku Palmbergien intohimoon kehittyä. Woikoski Feelingin äiti ja isä ovat Sari ja Clas Palmberg, heidän loputon intonsa oppia uutta ja varjella vanhaa ovat luoneet Woikoski Feelingin matkailupalvelukokonaisuuden.

WHD Gårdin tila Mäntyharjun Nurmaalla, josta Woikoski Feelingin toiminta on käynnistynyt, sai alkunsa 1930-luvulla Woikoski Oy:n silloisen tehtaan patruunan halusta kehittää alueen maataloutta. Aikojen saatossa tila pääsi rapistumaan, kunnes vuonna 2006 Sari ja Clas Palmberg päättivät kunnostaa tilan hevosharrastusta varten. Yksi asia johti toiseen, ja niin syntyi Woikoski Feelingin täyden palvelun lomakeskus keskellä kauneinta Suomea. WHD Gårdin tilan lisäksi Woikoski Feelingin kohteita ovat Kirjokiven Kartano Kouvolan Vuohijärvellä sekä tasokkaat lomamökit Lapin Luostolla, Ivalossa ja Saariselällä. 


Jaa tämä sivu