Nauti kesästä WHD Gård DiscGolfParkissa!

Frisbeegolf noudattaa perinteisen golfin perusperiaatteita ja on suosittu ja hauska laji. Frisbeegolfin hienous piilee siinä, että se on sopiva laji lähes jokaiselle. Väylää suorittaessa pääset nauttimaan kauniista maisemista ja hyvässä seurassa kävellessä kuntokin nousee kuin huomaamatta.

Jos laji ei ole sinulle vielä tuttu, on kyseessä urheilumuoto, jossa kenttä pyritään suorittamaan alusta loppuun mahdollisimman vähillä heitoilla. Heität siis frisbeetä, ja mitä vähimmillä heitoilla osut väylien lopussa oleviin koreihin, sitä paremmin menestyt.

WHD Gård DiscGolfPark on auki joka päivä toukokuusta elokuuhun klo 8-20. Monipuolinen 18-väylän rata on vaikeustasoltaan keskiluokkaa. Ratamaksu 10 € / päivä. Maksun voi suorittaa MobilePaylla tai WoiKiskalle sen aukioloaikoina. WoiKiskalta voi vuokrata myös kiekkoja.

WHD Gårdin rata on varattavissa myös kilpailutoimintaan. Radan vaativuus ja vaihteleva maasto tarjoavat hyvät puitteet kilpailuille ja radalla onkin järjestetty jopa 90 pelaajan kilpailuita.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai pyydä tarjous

+358 40 656 5981
whd@woikoski.fi

 

Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.