Inspiroivat Kokoukset Woikoski Feelingillä

Woikoski Feeling on paikka, jossa kokoukset saavat uuden ulottuvuuden. Tarjoamme rauhallisen ympäristön, joka tukee luovuutta ja tiimityöskentelyä. Olemme kaukana kaupungin hälinästä, täällä voitte keskittyä olennaiseen ja saavuttaa tuloksia. Valitse Woikoski Feeling kokouspaikaksesi, kun haluat enemmän kuin pelkän kokoustilan.
 

Räätälöity tarjoilu kokouksiin

Kokousten aikana on tärkeää pitää huolta osallistujien energiatasosta. Woikoski Feelingin kokenut tiimi loihtii herkulliset tarjoilut, jotka voidaan räätälöidä erityistarpeiden mukaan. Tarjoilemme raikkaita välipaloja ja virkistäviä juomia, jotta kokouksenne sujuisi mahdollisimman tehokkaasti. Tarjoiluissamme suosimme aina lähituottajien raaka-aineita.

Inspiraatiota luonnosta ja luovista tauoista

Tauot ovat välttämättömiä tehokkuuden ylläpitämiseksi. Sijaintimme aivan Repoveden kansallispuiston kupeessa mahdollistaa luonnossa virkistäytymisen ja rentoutumisen kokouspäivän ohessa. Kokoukset on helppo siirtää vaikkapa laavun ääreen tai metsään. Parhaat päätökset saattavat syntyä nokipannukahvien äärellä.

Monipuoliset Kokoustilat

Woikoski Feelingillä on valittavissasi useita erilaisia kokoustiloja. Voit valita esimerkiksi tunnelmallisen salin historiallisessa Kirjokiven Kartanossa, kokoustaa Esson baarissa Automuseon yläkerrassa tai valita jonkun muun hyvin varustelluista neuvottelutiloistamme. Kokoustilamme sopivat parhaiten alle 50 hengen kokouksille.
 

Katso Kokoustilat


Lisää kokouspäivään virkistävää ohjelmaa

Kokouspäivien yhteyteen tarjoamme houkuttelevan valikoiman elämyksiä. Elämyksillä voidaan tukea tiimihenkeä, rentoutua tai hakea päivään lisää virtaa. Ja mikä olisikaan parempi tapa päättää onnistunut kokouspäivä kuin rentoutua upeassa rantasaunassa?

Esimerkkejä elämyksistämme:
 

Hotellitasoista mukavuutta

Mikäli kokouksenne venyy useammalle päivälle, tarjoamme viihtyisiä majoitusvaihtoehtoja. Tarjolla on niin hotellitasoisia huoneita kuin ylellisiä sviittejä. Kaikki huoneemme ovat tasokkaasti varusteltuja.

Majoitusvaihtoehdot
 

Ota yhteyttä ja järjestä tehokas kokouspäivä Woikoski Feelingillä

Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme suunnittelemaan juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokouspäivän. Woikoski Feelingin ystävällinen henkilökunta on aina valmiina auttamaan järjestelyissä ja varmistamaan, että kaikki sujuu moitteettomasti. Täällä jokainen kokous on enemmän kuin pelkkä tapaaminen – se on kokemus, joka jättää positiivisen jäljen.

Myynti ja asiakaspalvelu palvelee: ma-pe klo 8-20 ja la klo 8-15.

whd@woikoski.fi      
+358 40 656 5981


Ainutlaatuiset kokouskohteemme

 

 

Kirjokiven Kartano - Luksusta ja inspiraatiota johtoryhmällesi

Kirjokiven Kartano tarjoaa ainutlaatuisen historiallisen ympäristön, joka luo täydelliset puitteet johtoryhmän kokouksille ja strategiapäiville. Kartanon tunnelma ja rauha eristävät teidät muusta maailmasta, tarjoten ainutlaatuisen ympäristön tehokkaalle työskentelylle.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on sitoutunut varmistamaan, että johtoryhmänne kokous sujuu moitteettomasti ja että jokainen yksityiskohta on hoidettu huolellisesti. Ymmärrämme, että johtoryhmän kokouksissa korkealaatuiset tarjoilut ovat keskeisessä asemassa. Siksi me panostamme herkullisiin ja tyylikkäisiin tarjoiluihin, jotka tukevat tehokasta päätöksentekoa ja tiimityöskentelyä. Kokouksenne ansaitsee parasta, ja me huolehdimme siitä.

Kirjokiven Kartano sijaitsee Kouvolassa Kymenlaakson ja Etelä-Savon rajalla.

Kokouselämyksiä Luonnon Helmassa – Tervetuloa WHD Gårdiin!

Unelmoitko kokouspäivästä, joka jää unohtumattomana mieleen? WHD Gård tarjoaa sinulle juuri sen. Tämä ainutlaatuinen miljöö ympäröi sinut inspiroivalla luonnolla ja upeilla järvinäkymillä, luoden puitteet monipuolisille elämyksille ja virkistävälle ulkoilulle.

WHD Gårdin kruununjalokivi on Woikosken Automuseo, joka lumoaa sinut n. 35 upean auton kokoelmallaan. Automuseon yhteydessä voit kokoontua legendaarisessa kokoustilassa – Esson baarissa. Kun kokouspäivä päättyy, voit rentoutua rantasaunalla, nauttia herkullisista tarjoiluista ja viettää yösi tasokkaassa majoituksessa. Tule WHD Gårdiin luomaan merkityksellisiä hetkiä ja vahvistamaan tiimihenkeä – täällä jokainen kokouspäivä on ainutlaatuinen elämys!

Jaa tämä sivu