Työhyvinvointipäivät Woikoski Feelingillä – työhyvinvointia ja työkykyä edistämään

TYHY-päivä TYKY-päivä työhyvinvointi virkistyspäivä

Hyvinvoivat työntekijät ovat organisaatioille kullan arvoisia. Hyvinvoinnin perusteet rakennetaan työpaikan arjessa, mutta työhyvinvointia voi edistää ja hyvää työkykyä ylläpitää järjestämällä työhyvinvointipäivät. Woikoski Feelingillä järjestät työhyvinvointipäivät, joissa puitteet ovat kunnossa.

Työhyvinvointipäivän sisällön voi rakentaa Kirjokiven Kartanon tai WHD Gårdin tarjoamien palvelujen ja elämysten ympärille. Molemmat kohteet sijaitsevat aivan Repoveden kansallispuiston kupeessa, kahden tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Woikoski Feelingillä työyhteisön jäsenet pääsevät viettämään onnistuneet TYHY-päivät tai työyhteisöjen virkistyspäivät luonnon helmassa, monipuolisten aktiviteettimahdollisuuksien äärellä – hyvää ruokaa, laadukasta majoitusta ja hyvin varusteltuja kokoustiloja unohtamatta.
 

Hyvä ruoka, monipuoliset tilat, puhdas luonto sekä aktiviteetit reseptinä onnistuneeseen työhyvinvointipäivään

Woikoski Feelingillä toteutat onnistuneen tyhy-päivän, joka sisältää tarpeidesi mukaan kokoustiloissa tapahtuvaa ohjelmaa, ruokailut herkullisen ruoan parissa, majoitukset laadukkaissa kohteissamme sekä valitsemiasi elämyksiä ja erilaisia aktiviteetteja.

Sekä Kirjokiven Kartano, että WHD Gård sijaitsevat upeissa maisemissa. Kirjokiven kartano on kulttuurinähtävyys, 1890-luvun lopulla rakennettu kartano. Molempien paikkojen miljööt ja tilat sopivat virkistyspäivän viettoon. Hiljaisuus, puhdas luonto ja järvimaisemat saavat mielen levolliseksi.
 

Työympäristöstä irrottautuminen käy helpommin luonnon keskellä. Rentoutukaa ja antakaa ajatustenne virrata vapaasti.


Tarvitsetko kokoustiloja työhyvinvointipäivääsi? 

Jokainen organisaatio rakentaa oman työhyvinvointipäivänsä, joka vastaa parhaiten heidän tarpeitaan. Sisältääkö työhyvinvointipäivänne erilaisia luento-osuuksista tai aktivoivia työpajoja? Woikoski Feelingiltä voit varata kokoustilat tarvittavalla tekniikalla varustettuna.

Valitse ryhmällesi sopivin tila, vaihtoehtoina on esimerkiksi pienille ryhmille sopiva Rapupaviljonki, josta ihailet kokoustamisen lomassa järvimaisemaa. Kirjokiven Kartanon takkasali taasen tarjoaa mieleenpainuvan tyylikkään ja rauhallisen miljöön enimmillään 30 henkilölle.

Tutustu monipuolisiin kokoustiloihin

Aina kokoustiloille ei ole tarvetta: soveltuisivatko luento-osuudet, kokoustamiset tai työpajatyöskentely ulkona toteutettavaksi? Woikoski Feelingin ympäristö on kaunista järvi- ja metsämaisemaa. Ehkä ajatus juoksisi paremmin ulkoilmassa ja raikas ilma johdattaisi joukon myös parempiin lopputuloksiin?
 

Herkullinen ruoka kruunaa TYHY-päivän

Kirjokiven Kartanon ja WHD Gårdin pihapiiristä löytyy kolme ravintolaa. Ravintoloiden ruokalistat on koostettu kauden parhaista raaka-aineista. Suosimme ravintoloissamme lähellä tuotettuja raaka-aineita ja menussamme näkyykin lähialueen tuottajien tuotteita.

Ravintoloiden ainutlaatuiset ympäristöt luovat ruokailuun oman tunnelmansa. Tutustu ravintoloihin paremmin ja valitse teille sopivin vaihtoehto: Kirjokiven kartanon ravintola tai WHD Gårdin pihapiiristä löytyvät Ravintola Juureskellari tai Hilupilttuu.


Koe lähiruuan taika ravintolassamme - jokainen suupala on kuin matka luonnon sydämeen, täynnä paikallisia makuja ja tuoreutta!


Yön yli kestävät työhyvinvointipäivät? Majoitu mukavasti 

Haluatko katkaista työntekijöiden työarjen tarjoamalla heille yön yli kestävät työhyvinvointipäivät majoituksella? Varaat kauttamme majoituksen, jossa työntekijät pääsevät yöpymään niin Kirjokiven Kartanossa kuin WHD Gårdin pihapiirissä.

Alueelta löytyy myös saunoja, jotka sopivat vaativampaankin makuun. Kirjokiven Kartanon alueella on saunatilat, joista avautuu upea näkymä suoraan Tihetjärvelle, mahdollistaen työntekijöille rentoutumisen kylpypaljussa ja lempeissä löylyissä. Löylyjen pariin pääsee myös WHD Gårdin Piian rantasaunassa, jossa saunaillan yhteyteen voi järjestää myös kokin loihtiman grilli-illallisen – erinomainen ohjelmanumero virkistyspäivään.

Tutustu tarjoamiimme majoituksiin


Työhyvinvointipäivät: vauhdikkaita aktiviteetteja tai rauhallisempaa menoa 

Mitä olisi virkistyspäivät ilman tavallisesta työarjesta poikkeavaa ohjelmaa? Meillä työyhteisö pääsee irtautumaan työstään monipuolisten aktiviteettien siivittämänä. Valikoimastamme löydät sopivat aktiviteetit adrenaliinin metsästäjille sekä rauhallisemmista aktiviteeteista innostuville.

Hauskanpito ja yhdessä tekeminen on erinomainen tapa tutustuttaa tiimiä paremmin toisiinsa tai kehittää tiimityöskentelyä – ja lisätä hyvää oloa.

Vauhdikkaat aktiviteetit osana tyhy-päivää 

Kaipaako työyhteisösi liikunnallisia tai muuten vain vähän hurjempia aktiviteetteja virkistyspäivään?

Vauhtia ja moottorin jylinää on tarjolla off-road -maastoajossa ja endurosafarissa. Off-road -maastoajossa kuskit pääsevät kokeilemaan ajamista maastossa laadukkailla maastoautoilla. Enduron kyytiin voivat hypätä niin kokeneet kuskit kuin myös vasta-alkajat – kaikki varusteet enduropyörästä suojavarusteisiin löytyvät meiltä.


Tunne adrenaliinin syöksyvän suonissasi, kun ohjaat off-roadin halki villin maaston - jokainen mutka tarjoaa seikkailua ja jännitystä, jota et unohda!


Rauhalliset aktiviteetit työhyvinvointipäivään 

Työyhteisöt pääsevät nauttimaan myös rauhallisesta yhdessä tekemisestä, kuten rantasaunan löylyistä. Löydät meiltä myös Cryo-klinikan, jossa pääsee kokeilemaan, miten huippukylmähoito parantaa kehon hyvinvointia. 

Alueelta löydätte luontoreittejä ja Repoveden kansallispuiston laaja reittiverkosto on helposti saavutettavissa. Sijaintimme järven äärellä mahdollistaa vesilajien, kuten sup-lautailun tai melonnan kokeilemisen. Ohjattu melontaretki on hieno ensikosketus lajin saloihin. Alueella on myös vaihtelevissa maastoissa sijaitseva frisbeegolfrata joka tarjoaa liikuntaa mukavassa muodossa. Tiimitaitoja hiotaan TYKY-päivän olympialaisissa, Metsämieli-retkellä ja tarkkuuskisailussa.

Kulttuurin ystävät voivat tutustua Woikosken tehdasmuseoon, joka kertoo vuonna 1882 perustetun Woikoski Oy:n tarinaan. Woikosken Automuseosta taasen löytyy ainutlaatuinen, noin 35 auton upea kokoelma.

Tutustu elämyksiimme
 

Toteuta virkistyspäivä meillä, me pidämme teistä huolen 

Ota meihin yhteyttä ja räätälöidään sinun työyhteisöllesi sopivin paketti työhyvinvointipäiville. 

Asiakaspalvelumme palvelee

ma-pe klo 8–20 ja la klo 8–15:
whd@woikoski.fi
+358 40 656 5981
 

Lue lisää TYHY- ja virkistyspäivistä

Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.