Cryo- klinikka

WHD Gård Ryhmille Yksilöille Koko vuoden

Huippukylmähoidon aiheuttama ihon pintasolujen termoshokki saa aivot aktivoimaan elimistön oman puolustusjärjestelmän ja näin vapauttaa mielihyvää tuottavia sekä kipua lievittäviä hormoneja, joilla on koko keholle merkittäviä hyötyjä.

Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainut turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvauriosta. Hoito tapahtuu kabiinissa -130 C lämpötilassa, 1-3 minuutin ajan, tai paikallisesti erillisellä hoitolaitteella. Varaa hoitoaika etukäteen.

Huippukylmähoidon hyödyt


Hyvinvointi

Parantaa yleistä hyvinvointia ja antaa virkistyneen ja energisen olon. Hoito vapauttaa mielihyvää tuottavia hormoneja, kuten endorfiineja, dopamiinia ja noradrenaliinia.


Urheilu

Nopeuttaa lihasten palautumista, vähentää maitohappojen määrää ja parantaa liikkuvuutta. Hoito tuottaa vereen happea ja ravintoaineita, jotka hoidon päätyttyä kulkeutuvat elimistöön lieventäen kiputiloja.


Terveys

Hoito parantaa kehon aineenvaihduntaa ja tulehdustiloja sekä tehostaa kehon omaa vastustuskykyä. Nopeuttaa vammoista toipumista ja lievittää kroonisia kipuja ja tulehduksia.


Parempi uni ja vähemmän stressiä

Kehon ja mielen hyvinvointi edistää nukahtamista ja auttaa nukkumaan paremmin. Hoito laskee stressihormoni kortisolin tasoa ja lisää unihormoni melatoniinin tuotantoa.


Ihon hyvinvointi

Cryo-kasvohoito on ihanteellinen vähentämään turvotusta, ihon punoitusta ja aknea. Hoito aktivoi kollageenin tuotantoa ja ennalta ehkäisee ja hoitaa iho-ongelmia, kuten psoriasista ja atooppista ihottumaa.


Kauneus

Auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä ja selluliittia sekä lisää kollageenituotantoa. Hoitoa käytetään myös painonpudotuksen tukena. Kehon palautuminen normaaliin lämpötilaan hoidon jälkeen voi polttaa jopa 500-800 kcal.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Myynti ja asiakaspalvelu palvelee: ma-pe klo 8-20 ja la klo 8-15
whd@woikoski.fi
+358 40 656 5981