Juho SeaFood Chef 2020 finaalissa!

Keittiömestarimme Juho Hämäläinen raivasi tiensä Seafood Chef 2020- kilpailun finaaliin!
Seafoof Chef on Pro Kala ry.n ja Food Camp Finlandin yhdessä lanseeraama kilpailu, jossa etsitään Suomen taitavinta kala- ja äyriäiskokkia.
Kaikkien aikojen ensimmäinen SeaFood Chef tittelistä mitellään Gastro Helsinki- tapahtumassa Helsingin messukeskuksessa perjantaina 13.3.2020.

Annoksessa kaikki ihan läheltä. 

Juhon annoksessa maistellaan säynävää, kesäkurpitsaa, kylmäsavuhaukimurua, lakkaa, leipäjuustoa rapuvoita sekä tyrnikastiketta, varsin suomalaisia raaka-aineita, Juhon modernilla tyylillä.
Kalat tarjoilee tietysti meitä hyvin palveleva Järvi-Suomen Kalatuote.

Alla Juho avaa omin sanoin inspiraatiota annokseensa.

Miksi juuri säynävä?

Säynävä on monille vähemmän tunnettu todella laadukas raaka-aine, alueemme puhtaista vesistä.
Halusin käyttää säynävää, jotta voin tuoda esille aliarvostetun kalan käyttömahdollisuuksia ja herätellä ajatusta erilaisista syötävistä kaloista kuin se perinteinen Norjan lohi.

Miten valmistuu ravunkuorivoi?

Saimme viime kesänä naapuri järvestä eli Vuohijärveltä hyvin rapuja. Ravut keitettiin ja kuoret kuivattiin ja jauhettiin. Jauhettu kuori sekoitetaan yhteen sulan voin kanssa ja siivilöidään.

Odotuksen finaaliin Juholla on kovat, yksinkertaisesti: 
”Voittoa lähden tavoittelemaan. Valmistan annokset hyvin ja toivon sen riittävän voittoon.”

Woikoski Feelingin tiimillä on kova luotto Juhoon ja hänen inspiraatioonsa sekä ihailtavaan intohimoon ja tekemisen rentouteen, vaikka Juho kilpaileekin todella kovassa seurassa.

Finaalipaikasta kilpaillaan 13.3.2020, lauantaina 14.3. WHD Gårdin ravintola Juureskellarissa on mahdollisuus päästä maistelemaan finaali annoksen ympärille Juhon kokoamaa menukokonaisuutta, somelierimme  viinisuosituksien kera SeaFood Woikoski jatkoilla!
Lue lisää jatkoista ja hyvinvointiviikonlopusta täältä! 

Kirjoittanut Iida - Woikoski Feeling 

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Saatat olla kiinnostunut myös näistä blogimerkinnöistä

Esittelyssä Woikoski Feelingin luottomekaanikko Kaitsu

Moottori-urheilu johdatti Woikoskelle

Woikoski Feelingin henkilökuntaan kuuluu todellisia moniosaajia. Tänään esittelyssä mekaanikkomme Kai "Kaitsu" Ahola. Hän on varsin uusi jäsen tiimissämme, mutta sopii joukkoomme äärimmäisen hyvin. Kain valtakuntaa on Woikosken automuseo, korjaamo ja WHD Gårdin ajomaastot, hän toteuttaa monen autoilijan unelmatyötä.

Noutajakoira on aktiivinen harrastekaveri ja apu metsästyksessä

Esittelyssä noutajakoirat rotuna, lajina, sekä kuvakooste kuluneen vuoden tapahtumista!

Woikoski Feelingin työtiimissä pääsee tutustumaan uusiin lajeihin, itse innostuin työni myötä kanalintukoirista ja etenkin seisovat lintukoirat ovat minulle tuttuja. Olemme myös tehneet yhteistyötä noutajakoira harrastajien kanssa jo useamman vuoden ja minua on ihastuttanut rodun halu tehdä töitä ohjaajalleen ja yrittää aina parhaansa ja vähän enemmän.

Esittelyssä Kauneushoitola Wiehättävän ihana Mia

Yksi Mian intohimoista on hyvinvointi

WHD Gårdin miljööstä hauskan tekee pienet yksityiskohdat. Suurin osa tiloistamme on kunnostettu vanhaan, eikä kukaan olisi osannut odottaa että jonakin päivänä lämpimäksi päätyvarastoksi kutsutusta verstaasta tulee viihtyisä kauneushoitola.

Kauneushoitola Wiehättävä on Mian käsialaa ja suosikki paikka, esittelyssä hän kertoo intohimostaan työhönsä.

Sako S20 esittelytilaisuus WHD Gårdilla

Elämyksiä Haulikkokoulu & Kiväärikoulu kanssa toteutettuna

Saimme viime viikonloppuna vieraaksemme WHD Gårdille Sakon ja Team Sako Nordicin vaikuttajat ja pääsimme toteuttamaan mielenkiintoisen tapahtuman alueellamme.

Tilaisuuden kanssamme organisoi Haulikkokoulu & Kiväärikoulu, heidän kanssaan toteutimme maastoomme toimivat ja ennen kaikkea turvalliset haulikko- ja kivääriammuntapaikat.  Idea järjestää tilaisuus meillä WHD Gårdilla tulikin nimenomaan koulun ”isältä” Ville Hirvoselta, hän haki tilaisuuteen jotain perinteisestä ampumaradasta poikkeavaa paikkaa ja ennen kaikkea miljöötä jossa on kaikki palvelut samassa paketissa.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.