Kesän avoimet Off-Road safarit

Kesän avoimet Off-Road safarit

Kesällä 2024 järjestetään kaikille avoimia Off-Road safareita Woikoski Feelingin WHD Gårdilla! Tule testaamaan ajotaitosi haastavassa maastossa.

Lue lisää
Unohtumattomat elämykset

Unohtumattomat elämykset

Woikoski Feelingillä on monipuolinen valikoima laadukkaita elämyksiä ja niistä pystytään rakentamaan unohtumaton päivä esimerkiksi TYHY-päivään.

Lue lisää
Onnistuneet TYHY-päivät Feelingillä

Onnistuneet TYHY-päivät Feelingillä

Tule viettämään TYHY-päivää kauniin luonnon keskelle! Tarjoamamme monipuolinen elämysvalikoima takaa henkilöstölle unohtumattoman päivän!

Lue lisää

Ajankohtaista

Kesän 2024 aukioloajat

Kesä 2024 tuo mukanaan unohtumattomia hetkiä kaikille hyvän ruoan ja matkailun ystäville. Woikoski Feeling kutsuu sinut ja ystäväsi viettämään unohtumattomia hetkiä kanssamme tänä kesänä. Feeling avaa ovensa lomailijoille kesäkuussa 4.6. ja on auki koko kesän elokuun loppuun asti. Lämpimästi tervetuloa! Katso täältä aukioloaikamme!

Lue lisää

Kirjokiven Kartano

- Upea lomakohde Kymenlaaksossa

 

Woikoski Feelingin upea lomakohde, Kirjokiven Kartano, on rakennettu 1890-luvun lopulla ja se sijaitsee Vuohijärvellä Repoveden Kansallispuiston kupeessa. Järven rannalla sijaitseva Kartano on upea kulttuurinähtävyys ja tunnelmallinen paikka unohtumattomille illallisille.

Kirjokiven Kartanolla voi majoittua upeissa, yksilöllisissä sviiteissä tai romanttisissa Kartanon pihapiirin huoneissa. Kartanon ravintolassa tarjoillaan tarkkaan mietittyjä menukokonaisuuksia paikallisten tuottajien raaka-aineista ja upeita elämyksiä laadukkaiden viinien parissa. 

 

Lue lisää

WHD Gård

- Ainutlaatuinen miljöö keskellä kauneinta Suomea

Woikoski Feelingin palvelujen sydän ja upea lomakohde on WHD Gård Nurmaalla, Repoveden Kansallispuiston kupeessa. Hyvän ruoan ja juoman lisäksi asiakkaat nauttivat laadukkaasta majoituksesta, unohtumattomista elämyksistä sekä aina vieraanvaraisesta ja ystävällisestä palvelusta. Meille tervetulleita ovat sekä yksittäiset lomailijat että yritykset niin kokouksien kuin työhyvinvoinnin merkeissä.

 

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.