Isänpäiväetkot lauantaina 11.11.

automuseo isänpäiväetkot

Isänpäiväetkot järjestetään lauantaina 11.11. WHD Gårdilla. Etkoilla vieraillaan Woikosken automuseolla ja nautitaan herkullinen lounas Hilupilttuussa. Etkot sopivat kaiken ikäisille autofaneille!

Etkoilla tutustutaan Woikosken Automuseoon, jossa jokaisella autolla on oma ainutlaatuinen tarinansa. Automuseon näyttely on tänä vuonna uudistunut ja nyt seikkaillaan maalla, merellä ja ilmassa! Uudistuneeseen kokoelmaan kuuluu Saab Safir -lentokone. Näyttelyn yksi uusi tähti on Suomen toisiksi pienin höyrylaiva James Fulton. Tutustumme näyttelyyn ammattitaitoisen oppaan johdolla. Tule kuulemaan huikeita tarinoita isän kanssa ja ihastelemaan vanhoja autokaunottaria!

Opastetut kierrokset alkavat klo 12.30 ja 14.30. Kierrokselle mahtuu kerrallaan 40 innokasta kävijää, joten vaaraa paikkasi etukäteen. Isät pääsevät kierrokselle puoleen hintaan!

Isänpäiväetkojen kohokohta on herkullinen buffetlounas, joka tarjoillaan klo 13 Talliravintola Hilupilttuussa. Talliravintola sijaitsee samassa viehättävässä pihapiirissä Automuseon kanssa, ja tarjoaa herkkuja jokaiseen makuun. Kattaukseen on rajoitettu määrä paikkoja, joten teettehän pöytävarauksen. Valitettavasti ilman varausta emme pysty takaamaan vapaata paikkaa. Huom! Kello 13 kattaus on täynnä, mutta olemme avanneet lisäkattauksia, varaa paikkasi pian!

Menu: Runsas kalapainotteinen alkupalapöytä. Pääruokana härän ulkofileetä, valkosipuliperunoilla ja punaviinikastikkeella. Jälkiruokana suussa sulavaa snickerskakkua, kahvia ja teetä.
 

Varaa paikkasi Isänpäiväetkoille!


Sydämellisesti tervetuloa Isänpäiväetkoille! Muistathan kertoa varauksen yhteydessä, haluatko osallistua automuseokierrokselle, nauttia herkullisesta lounaasta vai molemmista.

Varaa paikkasi ja tee pöytävaraus lähettämällä viesti osoitteeseen: whd@woikoski.fi tai +358 40 656 5981

Automuseon liput: Isät puoleen hintaan Automuseoon! Isät 8 €/hlö, aikuiset 16 €/hlö, lapset 7–12 v. 9 €/hlö
Lounas: Aikuiset 45 €/hlö, lapset 7–12 v. 1,5 €/ ikävuosi


Lisätietoa


Osoite: WHD Gård, Nurmaankyläntie 90, 52960 Nurmaa.

Lisätietoa: whd@woikoski.fi ja +358 40 656 5981


Lue lisää automuseosta

 

Woikosken automuseo

Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.