Wiehättävän käsien ja jalkojen hoidot

Wiehättävän käsienhoidoissa hellitään ihoa ihanilla spa-manikyyreillä, joihin voit lisäpalveluna valita kaunista väriä perinteisen kynsien lakkauksen tai kestävän geelilakkauksen muodossa. Kauniit kädet ovat tärkeä osa huoliteltua ulkonäköä ja käyntikorttisi, ja siksi niitä kannattaa hoitaa.

Wiehättävänjalkahoidolla saat kevyet, hoidetut ja pehmeät jalat. Kaipaatko lisäksi rentouttavaa hierontaa, kaunista väriä varpaankynsiin, vai molempia? Täydennä perusjalkahoitoa tai Yumi Feet -kovettumahoitoa lisäpalveluilla ja saat luotua täydellisen jalkahoidon itsellesi.

Varaa aika hemmotteluun

Mia Degerholm
SKY-Erikoiskosmetologi, ripsi- ja kynsiteknikko, kestomeikkitaiteilija
+358 449 851 287, soita tai jätä viesti. jos en pääse vastaamaan hoitotyötä tehdessäni, soitan takaisin saman päivän aikana vapauduttuani.

Ajanvaraus


Käsien hoidot

 

SPA MANIKYYRI - n. 30 min

Sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, prebioottisen kaksivaiheisen käsien kuorinnan, kynsinauhojen tehohoidon sekä kosteuttavan ja ravitsevan prebioottisen käsien hieronnan. Ihanteellinen kuiville käsille ja hemmotteluun.

Kesto: n. 35 min   Hinta: 45 €LUXUS SPA MANIKYYRI - n. 55 min

Sisältää kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, prebioottisen kaksivaiheisen kuorinnan, kynsinauhojen tehohoidon, käsien naamiohoidon sekä kosteuttavan ja ravitsevan prebioottisen käsien hieronnan. Ihanteellinen kuiville käsille, rentoutumiseen ja hemmotteluun.

Kesto: n. 45 min   Hinta: 60 €MANIKYYRIEN LISÄPALVELUT
 • Kynsien lakkaus manikyyrin yhteydessä +15 min, 15 €
 • Shellac geelilakkaus manikyyrin yhteydessä +20 min, 35 €


Jalkahoidot

 

PERUSJALKAHOITO - n. 45 min

Sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien lyhennyksen, kovettumien poiston, mahdollisten känsien käsittelyn, kynsinauhojen siistimisen ja ravitsevan loppuvoitee

Kesto: n. 45 min.   Hinta: 60 €YUMI FEET KOVETTUMAHOITO – n. 45 min

(Erikoisjalkahoito. Sisältää kovettumien poiston. Ei sis. hieronta/lakkaus/kynsien käsittelyä)

YUMI™ Feetin ”De Si Jolis Pieds” eli ”Kauniit jalat” -kovettumahoito poistaa kovettumia jaloista vain 15 minuutissa. Välittömiä tuloksia tuottava kumouksellinen tuote on kehitetty ja valmistettu Ranskassa, ja se täyttää tiukat laatuvaatimukset. Kerran hoitoa kokeiltuasi ihastut varmasti ja palaat YUMI™ Feet-hoitoon aina uudelleen.

Nopeasti ja helposti toteutettava hoito on markkinoiden parhaiten vaikuttava kovettumahoito. Laadukkaan koostumuksensa ja helppoutensa ansiosta hoito on jokaisen kuivista ja kovettuneista kantapäistä kärsivän luotettava liittolainen.

YUMI™ Feet -kovettumahoito sopii erityisen hyvin kovettumien poistoon, kuiville kantapäille, känsille ja pykimille.

Kesto: n. 45 min   Hinta: 55€JALKAHOITOJEN LISÄPALVELUT
 • Hieronta jalkahoidon yhteydessä +15 min, 15 €
 • Kynsien lakkaus jalkahoidon yhteydessä +15 min, 15 €
 • Geelilakkaus jalkahoidon yhteydessä +30 min, 35 €


Geelilakkaukset


Geelilakassa yhdistyvät lakan ja geelin parhaat ominaisuudet, se on toiselta nimeltään kestolakkaus. Geelilakkaus koostuu useista ohuista kerroksista, jotka kovetetaan LED- tai UV- uunissa. Lopputuloksena kaunis ja upean kiiltävä väri joka kestää sormien kynsissä viikkoja ja varpaankynsissä parhaimmillaan jopa kuukausia. Geelilakkaus on täysin kuiva heti kovettamisen jälkeen.

 • Uusi 1-värinen geelilakkaus n. 45 min, 45 €
 • Huolto 1-värinen n. 1 h, 55 €
 • Uusi monivärinen geelilakkaus (sis. 2 kynnen glitter/folio/leimaus/pienimaalaus) n. 55 min, 55 €
 • Huolto monivärinen (sis. 2 kynnen glitter/folio/leimaus/pieni maalaus) n. 75 min, 65 €
 • Lisäkoristelut n. +10 min, 10 €
 • Pitkien kynsien lisä 10 €