Wiehättävän ripset ja kulmat

Wiehättävän ripsien ja kulmien palveluilla saat uutta pirteää ilmettä kasvoille. Valittavanasi on laaja valikoima erilaisia käsittelyjä korostamaan ja kaunistamaan yksilöllisiä piirteitäsi.

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä saadaan luotua helposti huoliteltua ilmettä kasvoille. YumiLashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta ainutlaatuisella ripsien kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. YumiBrows on uusi kulmakarvojen laminointi menetelmä, jolla saat kulmakarvoistasi huomattavasti tavallista kestovärjäystä näyttävämmät. Ripsipidennykset ovat kauniit, helppohoitoiset ja kevyet, eivätkä tunnu silmissä miltään. 

Varaa aika hemmotteluun

Mia Degerholm
SKY-Erikoiskosmetologi, ripsi- ja kynsiteknikko, kestomeikkitaiteilija
+358 449 851 287, soita tai jätä viesti. jos en pääse vastaamaan hoitotyötä tehdessäni, soitan takaisin saman päivän aikana vapauduttuani.

Ajanvaraus


Kestovärjäykset
 

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä saadaan luotua helposti luonnollista mutta huoliteltua ilmettä kasvoille. Ripsien värjäys antaa upeaa syvyyttä katseeseen ja kauniin muotoisiksi värjätyt ja muotoillut kulmat kehystävät ja kohottavat kasvon piirteitä.

Ripset voidaan värjätä ruskealla, mustalla tai sinimustalla, sinimustan ollen kaikkein tummin ja syvin musta sävy. Kulmakarvojen värjäykseen värivaihtoehdot ovat vaaleanruskea, ruskea, harmaa ja musta. Värejä voidaan myös sekoittaa keskenään halutun sävyn ja tummuusasteen saavuttamiseksi. Kulmakarvat siistitään vahalla ja/tai pinseteillä. Kestovärjäys haalistuu ja vaalenee hiljalleen noin kolmessa – neljässä viikossa.

Hinnasto:

Ripset TAI kulmat (sis. muotoilun)
Kesto: 25 min  Hinta: 25 €


Ripset JA kulmat (sis. muotoilun)
Kesto: 25 min  Hinta: 30 €


Kulmien muotoilu
Kesto: n. 15 min  Hinta: 15 €


Silmänympäryshoito (kestovärjäyksen yhteydessä)
Kesto: n.+10 min  Hinta: 15 €YumiLashes ripsien kestotaivutus


YumiLashes korostaa silmiesi luonnollista kauneutta ainutlaatuisella ripsiesi kestotaivutuksella sekä kestoväreillä. Tavallisen ripsipermanentin sijaan YumiLashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymia, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Käsittely toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan ripsityypin ja toiveiden mukaisesti.

YumiLashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä. YumiLashes käsittely uusitaan 8-12 viikon välein. YumiLashes hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus.

YumiLashes hoito kestää vain noin 60 minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti. Käsittely sopii myös herkille silmille. Käsittelyssä käytettävät huolellisesti valitut aktiiviaineet, kuten seerumin D-pantenoli ja keratiini, hellivät ja suojaavat luonnollisia silmäripsiäsi. YumiTint- kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!
 

YumiLashes-hoidon kotihoito-ohjeet

Näin saat ripsesi pysymään kauniimpina pidempään:

 • Älä kastele ripsiäsi 2 vuorokauteen, sillä vesi saattaa kuivattaa kemiallisesti käsitellyn karvan.
 • Hoida ripsiäsi 2 kertaa päivässä kosteuttavalla ja ravisevalla värittömällä YumiLashes hoitomaskaralla (tuote on ostettavissa hoitolalla). Ripset pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisempina, sekä kauniisti kaarevina pidempään, kun ripsien kosteuttamisesta huolehditaan päivitäin.
 • Harjaa ripsiäsi aamuin illoin, jotta ne pysyvät siisteinä ja pääsevät koko pituudeltaan oikeuksiinsa
 • Uuden YumiLashes –kestotaivutushoidon voit ottaa noin 8 viikon kuluttua.
   
Hinnasto:

YumiLashes ripsien kestotaivutus ja kestovärjäys
Kesto: 70 min  Hinta: 85 €


YumiLashes + YUMI Brows paketti
Kesto: 1 h 45 min  Hinta: 125 €


Kulmien kestovärjäys + muotoilu YumiLashes:n yhteydessä
Kesto: 15 min  Hinta: 15 €
 


 

YumiBrows kulmakarvojen laminointi


YumiBrows on uusi kulmakarvojen laminointi menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Sillä saat kulmakarvoistasi huomattavasti tavallista kestovärjäystä näyttävämmät.

YumiBrows – menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4-6 viikkoa.

Kulmakarvojen laminointi on nouseva trendi, ja YumiBrows on uusi vaihtoehto asiakkaille jotka kaipaavat luotettavaa, nopeaa ja kivutonta menetelmää luonnollisten kulmakarvojen korostamiseen. YumiBrows –tuotteet hoitavat ja suojaavat kulmakarvoja käsittelyn kaikissa vaiheissa.


YumiBrows-hoidon kotihoito-ohjeet
 • Älä kastele kulmakarvojasi 2 vuorokauteen.
 • Hoida kulmakarvojasi päivittäin ravitsevalla ja kosteuttavalla kotihoitotuotteella (YumiLashes – hoitomaskara).
 • Harjaa kulmakarvasi päivittäin haluamaasi asentoon.
   
Hinnasto

YumiBrows kulmakarvojen laminointi ja värjäys
Kesto: 50 min  Hinta: 55 €


YumiLashes + YUMI Brows paketti
Kesto: 1 h 45 min  Hinta: 125 €Ripsienpidennykset
 

Ripsipidennyksissä liimataan omien ripsien tyveen synteettisiä ripsikuituja siihen tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsipidennykset suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tyylin mukaisesti. Ne ovat kauniit, helppohoitoiset ja kevyet, eivätkä tunnu silmissä miltään. Ripsiväriä ei ole tarvetta käyttää viikkoihin. Ripsipidennyksistä voidaan tehdä mahdollisimman luonnolliset, hyvin näyttävät, tai mitä vain näiden väliltä. Omien ripsien määrä, pituus ja vahvuus vaikuttavat paljon lopputulokseen. Ripsiammattilainen osaa suositella ja toteuttaa turvallisesti kauniit pidennykset, jotka eivät rasita tai vahingoita asiakkaan omia ripsiä. Ripsipidennysten laitto on itsensä hoitoa ja hemmottelua sekä rentouttava hetki omaa aikaa.

Ihmisellä on keskimäärin 50-150 ripseä per silmä ja luonnonripsen elinkaari 8-20 viikkoa, mistä johtuen ripsipidennysten kesto vaihtelee noin neljästä kahdeksaan viikkoon. Kuituripset tippuvat omien ripsien luonnollisen kiertokulun mukana pois. Kun haluat pitää pidennyksiä jatkuvasti kauniina, tulee niitä huoltaa säännöllisesti. Suositeltu huoltoväli klassisille ripsipidennykselle on noin 3 viikkoa ja volyymeille 3-4 viikkoa. Voit halutessasi milloin vaan kasvattaa pidennyksesi pois tai tulla poistattamaan ne hoitolaan.

Ennen ripsien laittoa
 • Ripsipidennykset tulisi tehdä aina puhtaisiin ja kuiviin ripsiin.
 • Pese ripset huolellisesti ennen huoltoa tai uusien ripsien laittoa öljyttömällä puhdistusaineella vähintään tuntia ennen ripsien laittoa.
Ripsien laiton jälkeen
 • Käytämme ripsiliiman kuivattajaa, jolloin varoaikaa ripsien kastelulle ei ole.
 • Ripsipidennysten päivittäinen puhdistaminen on hyvin tärkeää. Ihosta kertyy ripsien tyveen rasvaa, talia ja meikin jäämiä, jotka altistavat sinne jäädessään tulehduksille ja heikentävät pidennysten kestoa.
 • Älä käytä vedenkestäviä tai öljypohjaisia tuotteita silmien alueella ja käsittele pidennyksiä aina hellävaraisesti.
 • Silmiä ei saa hangata eikä pidennyksiä tule taivuttaa.

 

Volyymiripset


Volyymipidennyksissä liimataan 2-6 hyvin ohutta ripsikuitua viuhkan muodossa yhteen omaan ripseen. Volyymikuidut ovat monta kertaa ohuempia kun klassiset ripsikuidut, eikä menetelmä siksi rasita omia ripsiä niitä enempää. Volyymikuiduilla voidaan luoda klassisia ripsiä tuuheampia tyylejä, mutta myös hyvin luonnollisia pidennyksiä. Lopputulokseen vaikuttavat asiakkaan omien ripsien määrä, ripsiviuhkoissa käytettyjen ripsien määrä ja niiden pituus. Volyymiripset ovat pehmeät ja kevyet silmissä.

Hinnasto

Uudet ripset
Kesto: 2 - 2,5 h  Hinta: 115 €


Huolto 2 vk
Kesto: max. 55 min  Hinta: 60 €


Huolto 3 vk
Kesto: max. 70 min  Hinta: 70 €


Huolto 4 vk
Kesto: max. 85 min  Hinta: 80 €


Ripsien poisto
Kesto: 20 min  Hinta: 25 €

 

Klassiset ripset


Klassisissa ripsipidennyksissä liimataan yksi kuituripsi yhteen omaan ripseen. Erilaisten ripsityylien luominen on mahdollista myös klassisilla ripsikuiduilla, ja ulkonäkö on yksittäisten ripsien myötä eritellympi kuin volyymiripsissä. Asiakkaan omien ripsien määrä, käytetyn ripsikuidun pituus ja paksuus vaikuttavat lopputulokseen.

Hinnasto

Uudet ripset
Kesto: 2 - 2,5 h  Hinta: 105 €


Huolto 2 vk
Kesto: max. 55 min Hinta: 60 €


Huolto 3 vk
Kesto: max. 70 min  Hinta: 70 €


Huolto 4 vk
Kesto: max. 85 min   Hinta: 80 €


Ripsien poisto
Kesto: 20 min  Hinta: 25 €