Wiehättävän vartalohoidot

Wiehättävän palveluvalikoimaan kuuluu ainutlaatuisen tehokkaita vartalonhoito- ja kehonmuokkauslaitteita tehostamaan mm. palautumista ja rasvanpolttoa, kehittämään lihaskuntoa, hoitamaan kiputiloja ja boostaamaan yleistä hyvinvointia. Valikoima koostuu patentoiduista CTN-innovaatioista yhdistettynä huipputeknologiaan.

Kokonaisuus koostuu turvallisesta ja nopeasta cryoterapiasta-, lihaskuntoa ylläpitävästä ja kehittävästä lihasstimulointiterapiasta-, sekä suorituskykyä ja metaboliikkaa lisäävästä punavaloterapialaitteistosta.

X°CRYO™-huippukylmähoito aktivoi kehon omat luonnolliset palautumisprosessit. Hoitojen teho perustuu ihokudoksen nopeaan ja hallittuun jäähdyttämiseen. Sopii erityisesti kiputilojen hoitoon, liikkuvuuden lisäämiseen sekä tulehdusten ja turvotuksen lieventämiseen.

X-TONE™ lihasstimulaatioterapia on ainutlaatuinen menetelmä, joka käyttää elektromagneettista pulssia tehden maksimaalisia supistuksia lihakseen. Lihassimulaatioterapia on suosittu hoito lihaskuntoharjoitteluun, palautumiseen, kiinteyttämiseen, kehon muokkaamiseen sekä mekaanisesti vaikeasti harjoitettavien lihasten treenaamiseen. Hoitojen on todettu poistavan rasvaa hoidettavalta alueelta.

LedPro™ punavaloa kaamosmasennukseen, urheilusuorituksesta palautumiseen, suorituskyvyn tehostamiseen ja edistämään ihmisen hyvinvointia ja kauneutta. Energia-aineenvaihdunnan aktivoinnin ja tehostuneen toiminnan kautta punavalolla on lukuisia tieteellisesti todistettuja terveysvaikutuksia.

Varaa aika hemmotteluun

Mia Degerholm
SKY-Erikoiskosmetologi, ripsi- ja kynsiteknikko, kestomeikkitaiteilija
+358 449 851 287, soita tai jätä viesti. jos en pääse vastaamaan hoitotyötä tehdessäni, soitan takaisin saman päivän aikana vapauduttuani.

Ajanvaraus


X°CRYO™-huippukylmähoito


X°CRYO™-huippukylmähoito aktivoi kehon omat luonnolliset palautumisprosessit. X°CRYO™ on tutkitusti tehokas ja turvallinen hoito kivunlievitykseen ja moneen erilaiseen vaivaan. Suomessa kehitetty ja patentoitu X°CRYO™-hoitolaite on suunniteltu käytettäväksi ihon, nivelten ja lihasten paikallisiin huippukylmähoitoihin eri puolille kehoa.

X°CRYO™ paikallinen huippukylmähoito on erittäin tehokas apu kiputilojen hoitoon, liikkuvuuden lisäämiseen sekä tulehdusten ja turvotuksen lieventämiseen esimerkiksi polvissa, nilkoissa, ranteissa ja kyynärpäissä, nivelsiteiden venähdysvammoissa ja mustelmiin. Huippukylmähoidolla voidaan hoitaa ja lievittää myös ihosairauksia, kuten aknea, atooppista ihottumaa, psoriasista ja sieni-infektioita.

X°CRYO™-huippukylmähoitolaitteen hoidon teho perustuu jäähdytetyn ilman suureen virtausnopeuteen ja tilavuuteen, joka mahdollistaa pintakudoksen nopean jäähdytyksen. Hoidettavalle alueelle saadaan aikaan niin sanottu ”termoshokki” turvallisesti ilman paleltuman tai muiden sivuvaikutusten vaaraa. Huippukylmähoito on ainoa tunnettu hoitomuoto joka termoshokin kautta avaa ”kehomme sisäisen apteekin”.

Huippukylmähoito X°CRYO™-hoitolaitteella on nopeaa, tehokasta ja turvallista ja sillä saadaan aikaan hyviä tuloksia. Hoidon toteutukseen kokonaisuudessaan on hyvä varata aikaa noin 15 minuuttia.
 

X°CRYO™ hinnasto
 

X°CRYO™-hoitokerta 30 €
X°CRYO™ 3 x sarjahoito 85 €
X°CRYO™ 6 x sarjahoito 155 €X-TONE™-lihasstimulaatioterapia


X-TONE™ lihasstimulaatioterapia on ainutlaatuinen menetelmä, joka käyttää elektromagneettista pulssia tehden maksimaalisia supistuksia lihakseen. Lihassimulaatioterapia on suosittu hoito lihaskuntoharjoitteluun, palautumiseen, kiinteyttämiseen, kehon muokkaamiseen sekä mekaanisesti vaikeasti harjoitettavien lihasten treenaamiseen. Hoitojen on todettu poistavan rasvaa hoidettavalta alueelta. X-TONE™ hoidolla kehonmuotoilu ja kiinteytys on mahdollista ilman kirurgisia toimenpiteitä.

MMS-teknologian (magnetic muscle stimulation) avulla lihaksia voidaan vahvistaa ja kiinteyttää. MMS-hoidot ovat kohdennettuja, intensiivisiä ja erittäin nopeasti toistuvilla supistuksilla saadaan aikaan tuloksia, jollaisia ei ole mahdollista saada aikaan perinteisellä kuntosaliharjoittelulla.

MMS-hoidot ovat jopa kymmenenkertaa tehokkaampia perinteiseen lihaskuntoharjoitteluun verrattuna. Yksi 30 minuutin MMS sessio vastaa noin viiden tunnin saliharjoittelua yhtä lihasryhmää kohden. X-TONE™ hoidoilla voidaan parantaa mm. vatsalihasten kiinteyttä ja lihasten erottuvuutta. Hoidoilla on myös erityisen tehokas vaikutus pakaroiden kiinteytymiseen ja profiilin kohottamiseen.

X-TONE™ käyttää kohdennettua sähkömagneettista teknologiaa. X-TONE™ laite tuottaa sähköpulsseja jäljittelemällä neuroneista (hermosoluista) tulevien signaalien toimintaa. Sähköpulssit kohdistuvat lihaksiin, hermoihin ja rasvasoluihin. Nämä sähköpulssit laajentuvat keilamaisesti jolloin supistukset ulottuvat myös kohdealuetta ympäröiviin lihaksiin.
 

X-TONE™ hinnasto
 

30 min hoitokerrat:

X-TONE™ lihasstimulaatioterapia kertahoito – 30 min, 90 €

X-TONE™lihasstimulaatioterapia sarjahoito 5 x 30 min, 380 €

X-TONE™ lihasstimulaatioterapia sarjahoito 10 x 30 min, 690 €
 

15 min hoitokerrat:

X-TONE™ lihasstimulaatioterapia kertahoito – 15 min, 45 €

X-TONE™ lihasstimulaatioterapia sarjahoito 5 x 15 min, 125 €

X-TONE™ lihasstimulaatioterapia sarjahoito 10 x 15 min, 390 €

LedPro™ punavalohoito


LedPro™punavaloa kaamosmasennukseen, urheilusuorituksesta palautumiseen, suorituskyvyn tehostamiseen ja edistämään ihmisen hyvinvointia ja kauneutta. Energia-aineenvaihdunnan aktivoinnin ja tehostuneen toiminnan kautta punavalolla on lukuisia tieteellisesti todistettuja terveysvaikutuksia.

LedPro™ Punavaloterapia on turvallista ja tehokasta. Hoito on rentouttavaa ja miellyttävää palautumisaikaa ja täysin kivutonta. Punavaloterapiaa voidaan tehdä kaikille ihotyypeille. Hoidoilla ei ole huomattu sivuvaikutuksia. Punainen valo on siksi meillekin tärkeä aihe, että sen riittävä saanti saattaisi olla palautumisen kannalta yhtä tärkeää kuin terveellinen ruokavalio, liikunta tai hyvä uni.

LedPro™ punavaloterapia eli fotobiomodulaatio, kuten sitä kutsutaan lääketieteelisin termein, on laserlääketieteen tutkituin ala. Punavalon hyödyt löydettiin vahingossa 1960 luvulla. Hoidoista on tullut yksi helpoimmista ja hyödyllisimmistä hoidoista palautumiseen, ihon hyvinvointiin ja virkeyteen.
 

Käyttötarkoitus ja toiminta

Punavaloterapia käyttää koherenttia valon taajuutta, joka vaikuttaa jopa 20 millimetrin syvyyteen asti ihon alla. Hoito aktivoi tehokkaasti ihon omi biokemiallisia paranemisprosesseja.

LedPro™-hoito tehostaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja tuottaa iholle luonnollisia ravintoaineita, joilla on positiivisia vaikutuksia ihon hyvinvointiin. Punavaloterapia tehostaa myös kollageenintuotantoa ja lisää näin ihon kimmoisuutta. Vaikka tervekin iho hyötyy hoidosta, se on erityisen suositeltava hoitomuoto aknen, ruusufinnin, psoriasiksen, ihottumien, kutinan ja selluliitin hoitoon sekä vähentämään arpikudosta ja erilaisia pigmenttihäiriöitä.

Ennen fyysistä harjoittelua hoito vaikuttaa suorituskykyä parantaen ja vähentäen väsymistä. Harjoittelun jälkeen hoito alentaa maitohappojen määrää ja lieventää harjoittelun aiheuttamia tulehdus ja kiputiloja.
 

LedPro™ hinnasto


LedPro™ Punavaloterapia kertahoito 10-15 min, 35 €
LedPro™ Punavaloterapia sarjahoito 5 x 10-15 min, 150 €
LedPro™ Punavaloterapia sarjahoito 10 x 10-15 min, 250 €