Wiehättävän kasvohoidot ja hemmottelupaketit

Wiehättävän palveluista löytyy laaja valikoima tehokkaita kasvohoitoja kaikkiin ihon tarpeisiin, Exuviancen ja Bioeffectin innovatiivisilla ja huippulaatuisilla ihonhoitotuotteilla toteutettuna, sekä ainutlaatuisia ja monivaikutteisia kasvojen huippukylmähoitoja.

Kaikki kasvohoidot tehdään aina ihotyypille sopivin tuottein, yksilöllisesti ja ihon sen hetkinen tila huomioiden. Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy ihanan rentouttava ja kosteuttava käsien hieronta. Voit myös halutessasi täydentää kasvohoitoasi lisäpalveluilla, joilla saat lisätehoa hoitoosi tai kattavamman hoitopaketin.

Wiehättävän Hemmottelupaketit ovat ihana lahjaidea tärkeälle ihmiselle ja taatusti nautinnollinen hetki keholle ja mielelle. Kokonaisvaltaisissa hoidoissa rentoudut päästä varpaisiin. Hoidot sopivat kaikille ikään katsomatta ja myös herkälle iholle. Valittavanasi on kolme eri pituista hemmottelua, joita voit vielä halutessasi täydentää lisäpalveluilla.

Varaa aika hemmotteluun

Mia Degerholm
SKY-Erikoiskosmetologi, ripsi- ja kynsiteknikko, kestomeikkitaiteilija
+358 449 851 287, soita tai jätä viesti. jos en pääse vastaamaan hoitotyötä tehdessäni, soitan takaisin saman päivän aikana vapauduttuani.

Ajanvaraus

 


Kasvohoidot


HEMMOTTELEVA KASVOHOITO – n. 70 min

Ihotyypin mukainen rentouttava ja kosteuttava hoito, joka sopii kaikille. Hoidon painopiste voi olla ihosi tarpeen mukaan syväkosteutuksessa, rauhoittamisessa, elvyttämisessä tai puhdistuksessa.

Sisältää alkupuhdistuksen, AHA-kuorinnnan, tarvittaessa kevyen mekaanisen puhdistuksen ja kulmakarvojen siistimisen, kasvohieronnan, kasvonaamion, naamion vaikutusajalla käsien hieronnan, hoitoseerumin ja hoitovoiteet.

Kesto: n. 70 min   Hinta: 95 €PUHDISTAVA KASVOHOITO – n. 55 min

Erityisesti epäpuhtaalle, tukkoiselle, seka-tai rasvoittuvalle iholle suunnattu syväpuhdistava ja kosteuttava hoito. Ei sisällä hierontaa.

Sisältää alkupuhdistuksen, AHA- kuorinnan, perusteellisen mekaanisen puhdistuksen, kasvonaamion, käsien hieronnan naamion vaikutusajalla, hoitoseerumin ja hoitovoiteet.

Kesto: n. 55 min   Hinta: 75 €YLELLINEN KASVOHOITO – n. 85 min

Ihanan rentouttava ja ylellinen kokonaisvaltainen hyvänolon hoito. Sinulle joka kaipaat erityisempää hemmottelua.

Sisältää selän rentouttavan hieronnan, alkupuhdistuksen, AHA-kuorinnan, tarvittaessa kevyen mekaanisen puhdistuksen, kulmien siistimisen, kasvo- ja decolletee hieronnan, kasvonaamion, käsien kuorinnan ja hieronnan naamion vaikutusajalla, hoitoseerumin ja hoitovoiteet.

Kesto: n. 85 min   Hinta: 115 €THE BIOEFFECT SPA TREATMENT -ERIKOISKASVOHOITO – n. 55 min

THE BIOEFFECT SPA TREATMENT on rentouttava kasvohoitohetki sekä upea BIOEFFECT-elämys. Hoito on erityisesti aikuiselle iholle suunniteltu uskomattoman tehokkaasti kosteuttava, ylellinen ja ihoa hellivä antiage-erikoiskasvohoito. Sopii kaikille ihotyypeille ja myös herkälle iholle. BIOEFFECT-tuotteet auttavat taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan ilman tarpeetomia kemikaaleja, lisäaineita, stabilointiaineita, parabeeneja tai säilöntäaineita.

Sisältää alkupuhdistuksen, kaksivaikutteisen kuorintakäsittelyn, rentouttavan kasvojen ja decolleteen hieronnan, EGF-seerumihoidon, syväkosteuttavan ja heleyttävän hydrogeelikasvonaamion, käsien hieronnan naamion vaikutusajalla, kasvojen kosteutuksen hoitonesteellä ja hoitoseerumin ja/tai hoitovoiteen ihon tarpeiden mukaan.

Kesto: n. 55 min   Hinta: 90 €MINI KASVOHOITO – n. 30 min

Kiireisen pieni rentoutushetki, kosteuttava ja raikas tunne kasvoille. Sisältää ihanan kosteuttavan tai ravitsevan kangasnaamiohoidon. Sopii kaikille.

Sisältää alkupuhdistuksen, ensymaattisenkuorinnan, kasvonaamion, käsien kosteuttavan hieronnan, hoitoseerumin ja hoitovoiteen.

Kesto: n. 30min   Hinta: 45 €CRYO-KASVOHOITO + LED-VALOTERAPIA – n. 45 min

Ihoa tehokkaasti heleyttävä, virkistävä, rauhoittava ja uudistava hoito. Vähentää turvotusta, lievittää tulehdusta ihon pinnalla, nopeuttaa aknen paranemisprosessia, poistaa toksiineja ihon pinnalta, lisää kollageenin tuotantoa, lieventää punoitusta (couperosa iho, rosacea), lisää ihon kimmoisuutta, rentouttaa kasvojen lihaksia.

Kasvomaskin 470nm taajuudella toimivien LED-valojen sininen säteily puhdistaa, desinfioi ja eliminoi bakteereja ihohuokosista. Auttaa tehokkaasti mm. aknen, ruusufinnin ja pienten ihotulehdusten hoidossa.

Hoidon tavoitteen mukaisin tuottein tehostetaan hoidon vaikutusta. Sopii niin erilaisten iho-ongelmien hoitoon kuin myös anti-age hoidoksi ja kaikille freesausta kaipaaville. Välitön vaikutus heti hoidon jälkeen, virkistää ja palauttaa ihon luonnollisen ja terveen hehkun.

Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla.

Sisältää alkupudistuksen, kasvojen alueen huippukymähoidon ja LED-valoterapian, entsymaattisen kuorinnan, kasvojen hieronnan, kasvonaamion, hoitoseerumin ja –voiteen.

Kesto: n. 45 min   Hinta: 65 €
Sarjahoito: 3 kertaa, 180 €   Sarjahoito: 6 kertaa, 330 €CRYO-KASVOMASKI -HUIPPUKYLMÄHOITO + LED-VALOTERAPIA – n. 15 min

Kasvojen virkistävä pikahoito. Meikkiä ei tarvitse poistaa (ei sis. kasvojen puhdistusta tai tuotteita). Huippukylmähoito vähentää turvotusta, lievittää tulehdusta ihon pinnalla, nopeuttaa aknen paranemisprosessia, poistaa toksiineja ihon pinnalta, supistaa ihohuokosia, lisää kollageenin tuotantoa, lieventää punoitusta (couperosa iho), lisää ihon kimmoisuutta, rentouttaa kasvojen lihaksia.

Kasvomaskin 470nm taajuudella toimivien LED-valojen sininen säteily puhdistaa, desinfioi ja eliminoi bakteereja ihohuokosista. Auttaa tehokkaasti mm. aknen, ruusufinnin ja pienten ihotulehdusten hoidossa.

Välittömästi heleyttävä ja virkistävä vaikutus. Sisältää kasvojen 2 min huippukylmähoidon ja 10 min LED-valoterapiahoidon.

Kesto: n. 15 min   Hinta: 35 €
Sarjahoito: 3 kertaa, 95 €   Sarjahoito: 6 kertaa, 175 €CRYO-KASVOMASKI -HUIPPUKYLMÄHOITO – n. 5 min

Koe huippukylmähoidon virkistävä vaikutus nopeasti XCryo kasvomaskilla. Hoitoaika vain 2min. Voidaan tehdä meikin päälle (ei sis. kasvojen puhdistusta tai tuotteita). Välitön vaikutus heti hoidon jälkeen, virkistää ja palauttaa ihon luonnollisen hehkun.

Kesto: n. 5 min   Hinta: 20 €LISÄPALVELUT KASVOHOITOJEN YHTEYDESSÄ
 • Cryo kasvojen huippukylmähoito ja LED-valoterapia n. +15 min, 15 €
 • Silmänympäryshoito n. +10 min, 15 €
 • Karvanpoisto ylähuuli ja/tai leuka n. +10 min, 10 €
 • Kestovärjäys ripset JA kulmat n.+20 min, 20€
 • Kestovärjäys ripset TAI kulmat n. +20 min, 15€


Hemmottelupaketit

 

LEMPEÄ HEMMOTTELU – n. 90 min

Sisältää: jalkakylvyn, kasvohoidon ihotyypin mukaisin hoitotuottein (sis. alkupudistus, entsymaattinen kuorinta, kasvo- ja decolleteen hieronnan, kasvonaamion, hoitoseerumin ja hoitovoiteet) ja ihanan kosteuttavan rentouttavan käsien- ja jalkojenhieronnan.

Kesto: n. 90 min   Hinta: 100 €


LEMPEÄN HEMMOTTELUN LISÄPALVELUT
 • Cryo kasvojen huippukylmähoito ja LED-valoterapia n. +15 min, 15 €
 • Silmänympäryshoito n. +10 min, 15 €
 • Karvanpoisto ylähuuli ja/tai leuka n. +10 min. 10 €
 • Kestovärjäys ripset JA kulmat n. +20 min, 20 €
 • Kestovärjäys ripset TAI kulmat n. +20 min, 15 €


IHANA HEMMOTTELU – n. 2 h

Sisältää jalkakylvyn ja jalkojen kuorintahoidon, kasvohoidon ihotyypin mukaisin hoitotuottein (sis. alkupudistus, entsymaattinen kuorinta, kasvo- ja decolleteen hieronnan, kasvonaamion, hoitoseerumin ja hoitovoiteet), Spa manikyyrin (sis. käsien kuorinnan, hieronnan ja naamion) sekä rentouttavan jalkahieronnan.

Kesto: n. 2 h   Hinta: 135 €

IHANAN HEMMOTTELUN LISÄPALVELUT
 • Cryo kasvojen huippukylmähoito ja LED-valoterapia n. +15 min, 15 €
 • Silmänympäryshoito n. +10 min, 15€
 • Karvanpoisto ylähuuli ja/tai leuka n. +10 min, 10 €
 • Kestovärjäys ripset JA kulmat n. +20 min, 20 €
 • Kestovärjäys ripset TAI kulmat n. +20 min, 15 €


UNELMA HEMMOTTELU – n. 2,5 h

Sisältää Kuumakivihieronnan niska-hartia-selkä alueelle, jalkahoidon (sis.jalkakylvyn, jalkojen kuorintahoidon, kovettumien poiston, kynsinauhojen siistimisen ja kynsien lyhennyksen, jalkojen hieronnan ja hoitovoiteen), kasvohoidon (sis. alkupudistus, entsymaattinen kuorinta, kasvo- ja decolleteen hieronnan, kasvonaamion, hoitoseerumin ja hoitovoiteet) sekä käsien hieronnan.

Kesto: n. 2,5 h   Hinta: 175 €

UNELMA HEMMOTTELUN LISÄPALVELUT
 • Cryo kasvojen huippukylmähoito ja LED-valoterapia n. +15 min, 15 €
 • Silmänympäryshoito n. +10 min, 15 €
 • Karvanpoisto ylähuuli ja/tai leuka n. +10 min, 10 €
 • Kestovärjäys ripset JA kulmat n. +20 min, 20 €
 • Kestovärjäys ripset TAI kulmat n. +20 min, 15 €
 • Kynsien lakkaus jalkahoidon yhteydessä +15 min, 15 €
 • Geelilakkaus jalkahoidon yhteydessä +30 min, 25 €
 • Geelilakkaushuolto jalkahoidon yhteydessä +40 min, 35 €