Cryo-kylmähoito

Woikoski Feeling tarjoaa kokonaisvaltaisia cryo-hoitoja joko koko keholle tai paikallisesti. Meillä on laitteet ihmisten, hevosten ja koirien cryo-hoitoihin.

Huippukylmähoidon aiheuttama ihon pintasolujen termoshokki saa aivot aktivoimaan elimistön puolustus-järjestelmän ja vapauttaa mielihyvää tuottavia sekä kipua lievittäviä hormoneja, joilla on koko keholle merkittäviä hyötyjä. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainut turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvauriosta. Hoito tapahtuu kabiinissa -130 C lämpötilassa, 1-3 minuutin ajan, tai paikallisesti erillisellä hoitolaitteella.

 

Lue lisää kasvohoidoista

Lue lisää vartalohoidoista


CRYO°CABIN™
  • Yhden hengen yksittäinen hoitokerta 35 €/ hlö
  • 3 kerran sarjakortti 105 €/ hlö
  • 6 kerran sarjakortti 180 €/ hlöCTN X°CRYO™
  • Paikallinen hoitokerta 27 €/ hlö
  • 3 x sarjahoito paikallinen hoito 75 €/ hlö


CTN X°CRYO™ - KASVOT
  • Kasvojen kylmähoito ja LED-valoterapia 45 min. 60 €/ hlö (sis. kasvojen alkupuhdistus, hoitoseerumi ja hoitovoide)
  • Muun kasvohoidon yhteydessä 45 €/ hlö

 


 

Huippukylmähoidon hyödyt

 

Hyvinvointi

Parantaa yleistä hyvinvointa ja antaa virkistyneen ja energisen olon. Hoito vapauttaa mielihyvää tuottavia hormoneja, kuten endorfiineja, dopamiinia ja noradrenaliinia.


Kauneus

Auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä ja selluliittia sekä lisää kollageenituotantoa. Hoitoa käytetään myös painonpudotuksen tukena. Kehon palautuminen normaaliin lämpötilaan hoidon jälkeen voi polttaa jopa 500-800 Kcal.


Urheilu

Nopeuttaa lihasten palautumista, vähentää maitohappojen määrää ja parantaa liikkuvuutta. Hoito tuottaa vereen happea ja ravintoaineita, jotka hoidon päätyttyä kulkeutuvat elimistöön lieventäen kiputiloja.


Terveys

Hoito parantaa kehon aineenvaihduntaa ja tulehdustiloja, sekä tehostaa kehon omaa vastuskykyä. Nopeuttaa vammoista toipumista ja lievittää kroonisia kipuja ja tulehduksia.


Ihon hyvinvointi

Cryo-kasvohoito on ihanteellinen vähentämään turvotusta, ihon punoitusta ja aknea. Hoito aktivoi kollageenin tuotantoa ja ennalta ehkäisee ja hoitaa iho-ongelmia, kuten psoriasis ja atooppinen ihottuma.


Parempi uni ja vähemmän stressiä

Kehon ja mielen hyvinvointi edistää nukahtamista ja auttaa nukkumaan paremmin. Hoito laskee stressihormoni kortisolin tasoa ja lisää unihormoni melatoniinin tuotantoa.


 

Jaa tämä sivu

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla Woikoski Feelingin tapahtumista ja uusista tuulista.