Cryo-kylmähoito

Woikoski Feeling tarjoaa kokonaisvaltaisia cryo-hoitoja joko koko keholle tai paikallisesti. Meillä on laitteet ihmisten, hevosten ja koirien cryo-hoitoihin.

Huippukylmähoidon aiheuttama ihon pintasolujen termoshokki saa aivot aktivoimaan elimistön puolustus-järjestelmän ja vapauttaa mielihyvää tuottavia sekä kipua lievittäviä hormoneja, joilla on koko keholle merkittäviä hyötyjä. Äärimmäinen kylmyys lyhytkestoisena on ainut turvallinen tapa tuottaa elimistössä kyseinen reaktio, ilman riskiä kudosvauriosta. Hoito tapahtuu kabiinissa -130 C lämpötilassa, 1-3 minuutin ajan, tai paikallisesti erillisellä hoitolaitteella.

 

 


Koko kehon cryo-hoito


CRYO°CABIN™

Huippukylmähoito tapahtuu kabiinissa noin -130 °C lämpötilassa, 1-3 minuutin ajan. Huippukylmän aiheuttama ihon pintasolujen termoshokki saa aivot aktivoimaan elimistön puolustus-järjestelmän ja vapauttaa mielihyvää tuottavia sekä kipua lievittäviä hormoneja.

Hinta: 35 €/hlö Sarjahoito: 3 kertaa 105 €/hlö, 6 kertaa 180 €/hlö 

Varaa aika hoitoihin!

whd@woikoski.fi
+358 40 6565 981

 Paikalliset cryo-hoidot


X°CRYO™-huippukylmähoito aktivoi kehon omat luonnolliset palautumisprosessit. Hoitojen teho perustuu ihokudoksen nopeaan ja hallittuun jäähdyttämiseen. Sopii erityisesti kiputilojen hoitoon, liikkuvuuden lisäämiseen sekä tulehdusten ja turvotuksen lieventämiseen.

X-TONE™ lihasstimulaatioterapia on ainutlaatuinen menetelmä, joka käyttää elektromagneettista pulssia tehden maksimaalisia supistuksia lihakseen. Lihassimulaatioterapia on suosittu hoito lihaskuntoharjoitteluun, palautumiseen, kiinteyttämiseen, kehon muokkaamiseen sekä mekaanisesti vaikeasti harjoitettavien lihasten treenaamiseen. Hoitojen on todettu poistavan rasvaa hoidettavalta alueelta.

Varaa aika hoitohin!

Mia Degerholm
SKY-Erikoiskosmetologi, ripsi- ja kynsiteknikko, kestomeikkitaiteilija
+358 449 851 287
 

Lue lisää paikallishoidoista

Ajanvaraus

 


 

Kasvojen cryo-hoidot


CRYO-kasvohoito + LED-valoterapia – n. 45 min
Ihoa tehokkaasti heleyttävä, virkistävä, rauhoittava ja uudistava hoito.
Hinta: 65 € Sarjahoito: 3 kertaa 180 €, 6 kertaa 330 €

CRYO-kasvomaski -huippukylmähoito + LED-valoterapia – n. 15 min
Välittömästi heleyttävä ja virkistävä vaikutus. Sisältää kasvojen 2 min huippukylmähoidon ja 10 min LED-valoterapiahoidon.
Hinta: 35 €, Sarjahoito: 3 kertaa 95 €, 6 kertaa 175 €

CRYO-kasvomaski-huippukylmähoito – n. 5 min
Koe huippukylmähoidon virkistävä vaikutus nopeasti X°CRYO™ kasvomaskilla. Hoitoaika vain 2 min.
Hinta: 20 €

Varaa aika hoitohin!

Mia Degerholm
SKY-Erikoiskosmetologi, ripsi- ja kynsiteknikko, kestomeikkitaiteilija
+358 449 851 287
 

Lue lisää kasvohoidoista

Ajanvaraus

 

 


 

Huippukylmähoidon hyödyt

 

Hyvinvointi

Parantaa yleistä hyvinvointa ja antaa virkistyneen ja energisen olon. Hoito vapauttaa mielihyvää tuottavia hormoneja, kuten endorfiineja, dopamiinia ja noradrenaliinia.


Kauneus

Auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä ja selluliittia sekä lisää kollageenituotantoa. Hoitoa käytetään myös painonpudotuksen tukena. Kehon palautuminen normaaliin lämpötilaan hoidon jälkeen voi polttaa jopa 500-800 Kcal.


Urheilu

Nopeuttaa lihasten palautumista, vähentää maitohappojen määrää ja parantaa liikkuvuutta. Hoito tuottaa vereen happea ja ravintoaineita, jotka hoidon päätyttyä kulkeutuvat elimistöön lieventäen kiputiloja.


Terveys

Hoito parantaa kehon aineenvaihduntaa ja tulehdustiloja, sekä tehostaa kehon omaa vastuskykyä. Nopeuttaa vammoista toipumista ja lievittää kroonisia kipuja ja tulehduksia.


Ihon hyvinvointi

Cryo-kasvohoito on ihanteellinen vähentämään turvotusta, ihon punoitusta ja aknea. Hoito aktivoi kollageenin tuotantoa ja ennalta ehkäisee ja hoitaa iho-ongelmia, kuten psoriasis ja atooppinen ihottuma.


Parempi uni ja vähemmän stressiä

Kehon ja mielen hyvinvointi edistää nukahtamista ja auttaa nukkumaan paremmin. Hoito laskee stressihormoni kortisolin tasoa ja lisää unihormoni melatoniinin tuotantoa.


 

Jaa tämä sivu